Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

2e Lijn Beheerder / Incidentmanager - Den-Haag, Zuid-Holland

2019-05-10 09:48:38
Opdracht-/functiebeschrijving:
De gezochte 2e lijn beheerder maakt deel uit van het Cloud Werkplek Beheer team en is mede verantwoordelijk voor het oplossen van 2e lijn incidenten, analyseren en/of uitvoeren van 2e lijn problemen en 2e lijn wijzigingen. Dit ten behoeve van de Cloud Werkplek voor de klant. Het bewaken en doorsturen van incidenten, wijzigingen en problemen behoort bij de werkzaamheden (richting de 3e lijn).
 
Achtergrond:
Klant ontwikkelt een op cloud technologie gebaseerde werkplekfunctionaliteit ter vervanging van de huidige werkplek. De basis werkplek is Q2 2018 opgeleverd en de migratie van alle gebruikers naar deze nieuwe werkplek is bijna gereed. In het overall programma CW (Cloud Werkplek) is een deelprogramma CW Generiek voorzien voor het beheer van de basis CW voor o.a. ongeveer 14.000 gebruikers bij 6 klantorganisaties binnen de klant. Onder dit programma resulteert het CW Beheerteam en is de 2e lijn beheerder werkzaam.
 
Eisen (knock-out criteria):
Let op! Eisen zijn knock-out criteria, als je niet voldoet heeft reageren geen zin. De eisen moeten letterlijk in het CV terug komen!

- ITIL Foundations Certificering
- Ervaring met 2e lijns werkzaamheden>5
- Ervaring met virtuele werkplekken>3
- Gecertificeerd / en ervaring met microsoft Windows>3
- Gecertificeerd / en ervaring met Citrix>3
- Ervaring met het bewaken van 3e lijn werkzaamheden>2

Wensen:
- Toegewijd aan het leveren van kwaliteit
- Zelfstandig en pro-actief
- Resultaatgericht en pragmatisch
- Office 365, Skype, Exchange, SSCM, SCOM, Sharepoint, XenDesktop,Xenmobile, Netscaler, XenDesktop, BMC, Provisioning, BSA, MicrosoftIdentity management en IDP (oracle)
- ITIL foundation/practitioner
- Kan goed organiseren en structureren / houdt het overzicht
- Ervaring met werken binnen de Rijksoverheid

Deadline: 14-05-2019 voor 12:00 uur
Tarief: +- € 70,-
Start: 03-06-2019
Duur: 7 maanden met optie op verlenging
Uren: 36

Let op: freelancers moeten bereid zijn voor de duur van de opdracht bij ons op de payroll te komen. Inhuur van derden is wel toegestaan.