Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Applicatiebeheerder - ontwikkelaar - Den Haag, Zuid Holland

2019-06-13 06:45:39
Inzet per 24-06-2019
Inzetperiode: 3 maanden
optie op verlenging: Ja, 3 x 3 maanden
Contracturen: 36 uur per week
Op deze aanvraag mogen alleen eigen medewerkers of kandidaten die bij ons op de payroll willen komen (voor de duur vd opdracht) worden aangeboden.

Opdracht-/functiebeschrijving
De betreffende afdeling beheert een reeks applicaties voor diverse klanten. Deze applicaties ondersteunen de strategische businessprocessen van deze klanten. We zoeken mensen die kunnen helpen met het beheer van deze applicaties en het verder ontwikkelen er van. Hiervoor heb je regelmatig contact met de gebruikersorganisatie en Infrastructuurteams. Jij bent aanspreekpunt over de technische werking van de toegewezen ICT-componenten vanuit de verschillende rollen, kent deze componenten zeer goed en kan ook over de grenzen ervan heen kijken. Jij helpt collega’s die minder kennisdiepgang hebben inhoudelijk op weg. Jij hebt meerjarige ervaring in verschillende rollen, diepgaande kennis van de ICT-componenten / businessprocessen en vormt een natuurlijk aanspreekpunt voor functionele applicatiebeheerders, opdrachtgevers en collega’s bij ander delen van onze organisatie.
 
Achtergrond
Jij wordt belast met beheer en onderhoudswerkzaamheden van de verschillende omgevingen/applicaties (waaronder Alfresco);
Jij wordt verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problems;
Jij verricht aanpassingen aan de Alfresco omgeving, al dan niet releasematig (incl. Systeemtest);
Jij onderhoudt contacten met Functioneel Applicatie Beheerders bij opdrachtgevers; Onderhoudt documentatie (technisch en functioneel);
Jij stemt af met betrokken teams; Onderhoudt kennis van techniek, applicatiesoftware, inhoud van databases en omgevingen.
 
Eisen (knock-out criteria)
Let op! Eisen zijn knock-out criteria, als je niet voldoet heeft reageren geen zin. De eisen moeten letterlijk in het CV terug komen!
  • HBO werk- en denkniveau (ICT) – 5 jaar
  • Linux – 3 jaar
  • Postgresql – 3 jaar
  • Tomcat – 3 jaar
Wensen
  • Communicatieve vaardigheden in het contact met opdrachtgevers, met collega´s bij de andere teams en met leveranciers
  • Analytisch, Verbindend, Planmatig, Goed documentatie kunnen maken
  • Ervaring binnen de Rijksoverheid
  • Alfresco
  • Java
Bijzonderheden
Direct beschikbaar
 
Start datum
24-06-2019
 
Eind datum
30-09-2019 (met optie op verlenging)