Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Applicatiebeheerder/ontwikkelaar - Assen, Drenthe

2019-05-22 03:36:20
Start: 3-6-2019
Einde: 02-12-2019
Uren: 36 uren

Opdracht-/functiebeschrijving
PrizMO is een samenvoeging van diverse applicaties die voorheen gebruikt werden binnen diverse productschappen. Met PrizMO worden import- en exportcertificaten verstrekt conform de (europese) regelgeving. PrizMO bestaat uit een JAVA /JAVAScript/Angular frontend, een TripleForms-koppeling met het klantportaal, een SOA middenlaag en een Oracle backoffice applicatie gemaakt in Forms en Reports obv een Oracle 11g database. PrizMO wordt verder doorontwikkeld en beheerd in een DevOps-team. In hetzelfde team is ook een kleine APEX applicatie in beheer.
 
We zoeken een ontwikkelaar met brede kennis van Java (20%), Apex (20%) en Oracle Forms en Reports (60%). Rest services, spring boot, Angular en Maven. Oracle 11g/12c databases. Bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het project dit nodig heeft. Voorbeelden hiervan zijn Jenkins/Sonar/bash.
 
Werkzaamheden:
Ontwikkelen van oplossingen voor functionele problemen en wensen, monitoring, performance verbeteringen en continuous delivery. Kennis delen met de andere teamleden. Bijdragen aan de doorontwikkeling van de agile werkwijze en de team-happiness!
 
Eisen (knock-out criteria)
Let op! Eisen zijn knock-out criteria, als je niet voldoet heeft reageren geen zin. De eisen moeten letterlijk in het CV terug komen!
  • Agile scrum / DevOps>4
  • Forms/Reports 11g/12c>4
  • Java>4
  • Angularjs of vergelijkbare SPA frameworks>2

Wensen
  • Teamspeler
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Servicebouw SOAP & REST
  • Domeinkennis is een pre

Datum intake
zsm
 
Start datum
03-06-2019
 
Eind datum
02-12-2019(met optie op verlenging)

NB:
De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen bij ons op de payroll te komen voor de duur van de opdracht.

Uw aanbiedingsmail bestaat uit een Nederlandstalig CV in Word van maximaal 4-6 pagina’s ontdaan van logo`s, bedrijfsnamen, tarieven etc.
Een CV van een kandidaat met daarin een persoonlijk geschreven motivatie toegeschreven op de klanteisen, wordt met voorrang behandeld.