Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

BI ontwikkelaar SAS Visual Analytics, R en Python - Apeldoorn, Gelderland

2019-05-22 05:38:08
Algemeen:
IBS Loonheffingen heeft een overview op het gehele proces- en applicatielandschap van Loonheffingen. Het gaat dan o.a. om de loonaangifteprocessen, processen werkgeversadministratie en buitenland processen. Een belangrijk aandachtsgebied binnen Aangifte Loonheffingen is het ontwikkelen van een geautomatiseerd proces voor de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) samen met het UWV. Hiervoor zijn we op zoek naar een ervaren BI-ontwikkelaar met kennis van het ontwikkelen van dashboards middels SAS Visual Analytics voor productiebesturing in Splunk.

Eisen:
Knock-Out:
Praktijkervaring met SAS Visual Analytics - 2 jaar
Kennis van R en Phyton - 1 jaar

Overige eisen:
Kennis van JIRA & Confluence
Ervaring met politieke organisaties
Goede beheersing nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)

Wensen:
Certificaat Business Information Management Foundation

'Bij voorkeur kennis van de Belastingdienst processen en ketenmonitoring


Competenties:
Analytisch sterk
Zelfstandigheid
Resultaatgericht

Opdracht:
Je analyseert de gegevens- en informatiestromen gebaseerd op de werkprocessen, systemen en het berichtenverkeer, brengt deze in kaart en vertaalt deze naar dashboards. Het Wtl trjaect kent een aantal vaste wettelijke deadlines, het boeken van tijdige resultaten is van groot belang. We zoeken iemand met verbindende kwaliteiten, dus iemand die betrokkenen tussen business en IT bij elkaar kan brengen en snel tot voorstellen en besluiten kan komen.

Achtergrond:
Binnen de IBS Loonheffingen werken we met meerdere Agile teams aan de ontwikkeling van de Wtl. Het MMI (Monitoring en Management Informatie) ontwikkelt dashboards voor productiebesturing mbv Terradata. Ze bestaat nu uit twee collega's en is in hoge mate zelforganiserend. Vanwege het tijdig behalen van de wettelijke mijlpalen is er veel aandacht voor de productiviteit. Na het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit brengt het team deze zelf naar productie.

Flexibele inzet / deeltijd is eventueel bespreekbaar.