Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Backend Developer (#13864 - Amsterdam, Netherlands)

2019-05-16 16:55:23
Voor onze eindklant, een veelzijdig media bedrijf gericht op de sport, zijn wij op zoek naar een Senior Backend Developer met uitstekende ervaring met PHP en Lumen/Lavarel.

Functie omschrijving:
Jij als Backend Developer hebt aantoonbare kennis van- en passie voor PHP en Lumen/Laveral frameworks. Diverse applicaties heb je al ontwikkeld en bent ook bekend met test-driven development. Zij hoeven jou niet uit te leggen wat een RESTful API is en bent erg goed in staat om deze zelfstandig te realiseren met de benodigde authenticatie.

Jouw ontwikkelde backend applicaties zijn veilig, snel en PSR-compliant. Ook MySQL kent geen geheimen voor jou en bent in staat om een lean database model te ontwerpen. Op deze database kan je complexe queries en migration scripts schrijven.

Je duikt graga in de bestaande applicaties om deze te verbeteren en kijkt ook naar nieuwe mogelijkheden tot het ontwikkelen van applicaties. Je kan het team adviseren over de te gebruiken 3rd party software en bijhorende frameworks. Ook kan je uitstekend de koppelingen leggen tussen de IT en externe stakeholders. Je kan uitstekend jezelf bewegen binnen een zelfsturend team en bent communicatief vaardig.

Functie eisen:
  • Je hebt een HBO+/ WO denk- en werkniveau
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met PHP en ruime ervaring met Lumen/Laravel
  • Creatief, je komt met ideeën en adviseert het team
  • Zeer zorgvuldig op het gebied van versiebeheer (git) en documentatie
  • Bedreven in het werken in sprints o.b.v. Scrum
  • Op de hoogte van- en geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van (backend) development

Interesse?
Heb je interesse in deze veelzijdige functie middenin een snel groeiend jong bedrijf, inspirerende omgeving met leuke collega’s? Dan ontvangen wij graag jouw salarisindicatie, CV en gerichte motivatie!

Startdatum: ASAP
Duur: Onbepaalde tijd
Werklocatie: Amsterdam, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance