Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Business Analist Conduct & Ethics (24 uur per week) - Amsterdam, Noord Holland

2019-05-15 06:31:19
Als Business Analist Conduct & Ethics zet je jouw denkkracht en analytische vaardigheden in om relevante informatie te verzamelen over compliant en non-compliant gedrag in onze organisatie. Je draagt bij aan het inzichtelijk maken van naleving en schendingen van de Gedragscode en de effectiviteit/ bekendheid van de gedragsregels binnen de klant. Je maakt onderdeel uit van het team Conduct & Ethics (Compliance) dat verantwoordelijk is voor het signaleren en in kaart brengen van gedragsrisico’s voor de bank, bedenken en uitvoeren van interventies.
 
In je rol als Business Analist ben je verantwoordelijk voor het identificeren, verzamelen en analyseren van geschikte informatie/data over de naleving en schendingen van onze Gedragscode en de bekendheid en effectiviteit van de bijhorende gedragsregels. Je draagt actief bij aan het specificeren van requirements van de benodigde data-inzichten en het efficiënt verkrijgen van de benodigde data. Je zorgt ervoor dat bevindingen naar inzicht gevende rapportages en dashboards voor onze business (partners) worden vertaald. Je werkt hierbij nauw samen met subject matter experts op de verschillende compliance risicogebieden en met experts op het gebied van data science, dashboard tooling etc.
 
- Opstellen en tot uitvoering brengen van een gedragen plan van aanpak en waar nodig dit plan continue bijstellen en verbeteren.
- Verzamelen van benodigde/ geschikte informatie over (non-) compliant gedrag, effectiviteit van gedragsregels en awareness.
- Ontsluiten van benodigde data (bronnen)
- Kwalitatieve- en kwantitatieve (data) analyse van de verkregen informatie
- Ervoor zorgen dat de verkregen bevindingen naar inzichtgevende/ aansprekende rapportages en dashboards worden vertaald voor onze stakeholders.
- Ervoor zorgen dat de data ontsluiting, rapportage etc. onderdeel wordt van de Business as Usual.
 
Je werkt gedegen, bent daadkrachtig en resultaat gericht. Je kunt goed zelfstandig werken maar je houdt ook van werken in een team. Je bent samenwerkingsgericht. Je hebt goede zelfkennis en wil jezelf en je werk continu verbeteren. Je bent veranderingsgericht en houdt van werken in een wereld die continue in beweging is. Je bent haarscherp in je analyses waardoor je snel tot de kern van problemen kunt doordringen en daaraan conclusies kan verbinden. Je weet de door jouw verkregen inzichten met impact te rapporteren aan je stakeholders. Los van het samenwerken heb jij ook veel autonomie en kan jij zelf goed beslissingen nemen en toon je eigenaarschap.
 
Algemeen
 • WO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Economie, Technische Bedrijfskunde, Informatiekunde) en minimaal 3 jaar werkervaring waarvan 1 jaar in de financiële dienstverlening of bij een corporate/ multinational
Specifiek
 • Ervaring met consultancy
 • Kennis en ervaring met business analyse en stakeholdermanagement
 • Kennis en ervaring met het ontsluiten van data bronnen
 • Kennis en ervaring met data analyse en vertalingen naar voor de organisatie relevante inzichten
 • Ervaring met het (laten) opstellen van visueel aantrekkelijke dashboards en andere datavisualisaties (reporting)
 • Kennis van de financiële sector, compliance wet- en regelgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal                       
 • Creatief, overtuigend en volhardend
 • Organisatie sensitiviteit
 • Kennis, ervaring/affiniteit met psychologie, criminologie en/of gedragswetenschappen is een pré.

Startdatum: 01-06-2019
Einddatum: 01-06-2020
Inzet: 24 uur per week
Deadline: 16/5 om 12:00