Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Business consultant

2019-05-22 00:00:00
De Belastingdienst is van plan om zijn huidige infrastructuur monitoring omgeving te migreren naar Open Source Monitoring alternatieven.We zijn daarom op zoek naar een onafhankelijk specialist op het gebied van Open Source Monitoring die samen met de Belastingdienst een selectie gaat uitvoeren welke Open Source tool(s) geschikt zijn.

Te verrichten werkzaamheden:- Vaststellen van de eisen waaraan de tools moeten voldoen.- Selecteren Open Source Monitoring tools.- Uitvoeren Proof of Concept(s) met de geselecteerde tools.- Aanbeveling van de mogelijke oplossingen.

We denken aan een inzet periode van 6 maanden (3 dagen per week).

Achtergrond opdracht
De Monitoring Tooling afdeling verzorgt generieke monitoring voor o.a. Datacenter Services (DCS) van de Belastingdienst. Deze afdeling monitort de volledige Enterprise omgeving van de Belastingdienst, te denken valt hier aan OS monitoring (m.n Linux en Aix), Middleware (Databases, Webservices, MQ) maar ook transactie en website monitoring.

Door de beperkte capaciteit van het team, is de Belastingdienst op zoek naar hulp bij de selectie en keuze van de juiste opvolger voor de monitoring. Onderdeel hiervan is productselectie en het uitvoeren van Proof-of-Concept(s) waarmee aangetoond kan worden dat de gekozen oplossing geschikt is om de huidige tooling op te volgen.