Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Data adv-analist - UTRECHT, UTRECHT

2020-10-01 12:51:07
Startdatum: 02-11-2020
Einddatum: 31-01-2021 met optie op verlenging
Inzet:24 uur per week
Max. tarief: in overleg
Deadline: 5-10-2020 9:00 uur

English speaking possible?: no

Omschrijving:
Als data adviseur ben jij een toegankelijke gesprekspartner voor collega's van de Digital Experience train en het management. Ook houd je ervan om te achterhalen welke behoeftes er leven op het gebied van data. Je weet de opgehaalde informatiebehoefte te vertalen naar de juiste data vraag. Dit doe je in samenwerking met onderdelen als Dabi (Team Data, Analytics en Business Intelligence) en Metrix (Metrix is verantwoordelijk voor het meten en analyseren van het gebruik van de website) en draagt daarmee bij aan het ontwikkelen en borgen van solide, relevante en innovatieve informatieproductenen. Je verzamelt en ordent op basis van de geformuleerde data vraag de relevante data. Je draait je hand niet om voor het verwerken van de data tot informatie / een advies waarin de juiste betekenis wordt gegeven aan de data. Op basis van de hiervan kunnen de juist conclusies worden getrokken. Tenslotte ontwikkel je meetplannen 


In jouw rol als data adviseur ga je aan de slag in het Design & Solution team van de Digital Experience train, die zich bezighoud met de vernieuwing van de Digitale dienstverlening . Ondernemers en Intermediairs. Service designers binnen dit team werken samen met collega’s aan complexe vraagstukken. Ontwerponderzoek en een ‘evidence-based’ benadering zijn daarbij doorslaggevend om te komen tot realistische oplossingen. De service designers binnen het Design & Solution team geloven dat het combineren van kennis van meerdere disciplines hen beter in staat stelt om kwalitatief hoogwaardig onderzoek uit te voeren en tot de juiste conclusies te komen. Dit team werkt agile en maakt onderdeel uit van de eerder genoemde train die toewerkt naar 1  portaal. Deze train bestaat uit een aantal multidisciplinaire teams die gezamenlijk hun werk plannen, organiseren en uitvoeren. Zij ontwikkelen moderne interactie met gebruik van generieke (digitale) componenten die perfect op elkaar aansluiten en toegevoegde waarde leveren aan de geformuleerde doelstelling voor het generiek portaal. Momenteel missen de service designers in het Design & Solution team de juiste ondersteuning als het gaat om de volgende werkzaamheden.
1- Bepalen van de juiste data-vraag (welke cijfers/data moeten we hebben? Wat is relevant?)
2- Verzamelen en ordenen van de relevante data;
3- Het verwerken van de data tot informatie ( betekenis geven aan de data/juiste conclusies trekken);
4- Ontwikkelen van een meetplan ( omzetten van de opdracht doelstellingen naar KPI’s en meedenken over effectmeting).(Web)applicaties ontwikkelen om de dienstverlening  te verbeteren. Dat is wat de digital-experience-teams doen. Deze teams worden gevormd door medewerkers van klantinteractie en services digitaal en van informatievoorziening generieke business services. Onze expertise varieert van UX-design en frontend-development tot integratiespecialist. In deze lerende omgeving is het werk innovatief en resultaatgericht. De cultuur is snel en wendbaar, zonder dat we de kwaliteit uit het oog verliezen. Je werkt samen met professionals die zelfstandig handelen, in lijn met de missie en ambities en Onze gezamenlijke doelstelling? De vernieuwing van de website en portalen realiseren.


Eisen:
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma in een voor de functie relevante richting
 • 3 jaar Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare en relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt ervaring met data-analyses en data visualisatie.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wensen:
 • Analyseren
 • Overtuigingskracht
 • Organisatiesensitiviteit
 • Netwerken
 • Creativiteit
 • Je bent analytisch sterk en creatief
 • Je bent omgevingsbewust, organisatiesensitief en resultaatgericht.
 • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de agile- en scrum-methodiek.
 • Herken je jezelf hierinAls data adviseur ken jij het belang van datacollectie ’s en de juistheid hiervan. Je wilt altijd voorkomen dat aan de hand van onjuiste data beslissingen c.q. verkeerde beslissingen worden genomen. Trash in is immers trash out!Dit is hét argument om te zorgen dat jij aan tafel komt met de juiste mensen. In dit gesprek ga jij data tot goud omtoveren en de belangen hiervan inzichtelijk maken. Meten doe je op de juiste plek en omdat het nodig is, niet omdat het kan.
 


Reageren kan nog tot bovenstaande deadline door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.