Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Datawarehouse Specialist (#13908 - Amsterdam, Netherlands)

2019-05-24 10:18:33
Voor onze eindklant, een publieke dienstverlener in regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Datawarehouse Specialist die de datawarehouse, waar data wordt verzameld uit meer 2 van 4 dan 200 verschillende bronnen binnen de organisatie, verder uitbouwt en hun 5 interne specialisten hierin begeleidt en waar nodig opleidt.

Projectomschrijving:
Als Datawarehouse Specialist zal je actief bijdragen aan de vertaling van de businessvraag naar de IT en weet je welke gegevens nodig zijn en bijdragen aan de oplossingsrichting. Deze vraag kan je dan ook technisch vormgeven in de datawarehouse. Naast jouw Datawarehouse ervaring ben je ook een architect die ook ervaring heeft met het modelleren, opzetten en beheren van databases. Je bent naast IT-er ook een consultant en staat open voor vragen van gebruikers. Je ondersteunt en ontwikkelt het team verder om zelfstandig processen te splitsen om de relevante data-analyses te verbeteren.
Als Datawarehouse Specialist ben je flexibel en kan je met verschillende interne en externe stakeholders communiceren. Jij bent de consultant tussen de data en de business en maakt deze vertaalslag ook visa versa. Je bent uitstekend binnen een klein team en kan dan tegelijkertijd ook uitstekend zelfstandig te werk. Waar nodig stuur jij aan, coach jij jouw collega’s en laat je het team groeien. Je raakt niet snel in paniek en kent geen stress. Hoewel de belangen elkaar tegen kunnen werken, kan jij goed met tijdsdruk omgaan en levert jouw werk op het gewenste tijdstip in.

Projectvereisten:
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van en ervaring met Microsoft Azure oplossingen zoals SQL-server, SQL-datawarehouse,Data Catalog, Power BI en Visual Studio;
  • Ruime kennis van en ervaring met SQL en Oracle
  • Je hebt ruime kennis van SSAS en SSIS en ETL;
  • Ook heb je ervaring met API-management en ben je bekend met Agile.

Interesse?
Heb je interesse in deze rol of ken je iemand die deze rol wil en kan vervullen? Dan ontvangen wij graag je CV in Word met een gerichte motivatie, je tarief en mogelijke startdatum.

Startdatum: medio juni 2019
Duur: 6 maanden+
Werklocatie: Amsterdam, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance