Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Front-end Developer - Rotterdam, Zuid-Holland

2019-12-12 03:30:26
Locatie: Rotterdam
Start: 06-01-2020
Duur: 31-03-2020, met optie op verlenging
Uren: 32-40 uur per week

Opdracht:
Je gaat werken op de afdeling Digital Business Solutions (DBS). In 2018 is DBS gecreëerd en verantwoordelijk voor het realiseren van (nieuwe) digitale eindproducten voor logistieke processen. Zoals bijvoorbeeld applicaties die kapiteins ondersteunen bij het navigeren, het realtime plannen van routes voor vrachtschepen en treinen, het inzichtelijk maken van CO2-uitstoot en alternatieve vaarroutes opgeven. Je maakt daarmee de digitale ambities van het bedrijf Rotterdam (HbR) en haar (internationale) klanten en stakeholders waar.

De afdeling heeft een startupmentaliteit omarmd. Dit doen we door zelfsturende teams met multidisciplinaire teamleden applicaties te laten ontwikkelen. Er heerst een erg platte hiërarchie: rollen en functietitels zijn ondergeschikt aan het resultaat van het team.

Opdracht beschrijving/belangrijkste werkzaamheden:
Je opdracht bestaat uit het ontwikkelen van een nieuwe voorkant van Portmaster.
Om ons team te versterken zoeken wij een Front-end Developer met ervaring met REACT, Angular of Vue.js. en die passie heeft voor vormgeving en front-end technologieën.

Wij maken gebruik van de volgende stack:
● Scss
● Mapbox
● ReactJs
● Typescript
● Redux
● NodeJs
● Express
● Webpack

Mooi meegenomen, maar zeker geen verplichting is ervaring met AWS, Heroku, Kotlin, Neo4j of Spring Boot. Deze technology stack is zeker nog niet in beton gegoten, samen met jou bepalen we dit. Het resultaat is een gelikte vormgeving van Portmaster waarbij onderhoudbaarheid voorop staat.

Specifieke kennis/ervaring:
• CV (Word) volledig in het Nederland en maximaal 5 pagina's
• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal drie jaar ervaring in het ontwikkelen van frontend met React, Angular of Vue.js.
• Ervaring met ontwikkeling van digitale producten (c.q. Agile software development).
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Minimaal 4 dagen op locatie aanwezig

Beoordeling klant:
Kandidaten worden beoordeeld op relevante kennis en ervaring, geschiktheid en tariefstelling. Wij nodigen de 3 beste kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek op donderdag 19 december. Indien de voorgestelde kandidaat verhinderd is op deze dag, graag vermelden bij de aanbieding. Na opdrachtverlening dienen de werkzaamheden zo snel mogelijk te worden opgepakt. Directe beschikbaarheid is daarom een pré.

Reageren kan nog tot dinsdag 17 december 09.00 uur door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief. Contactpersoon voor deze aanvraag is Semir Razic