Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

GEO-ICT .Net Ontwikkelaar met Oracle Spatial kennis

2019-12-10 00:00:00

Op basis van data uit het net en ervaringen uit het veld, verbetert OGI de manier waarop het werk gedaan wordt. Dit doen we door processen te vereenvoudigen via nieuwe tooling en producten, zoals bijvoorbeeld de Storingsapp. Met deze app nemen wij administratie weg bij de monteur, kan het proces sneller afgehandeld worden en kunnen we een hoge kwaliteit van onze storingsdata genereren. Hiermee maakt OGI datagedreven netbeheer mogelijk.


De afdeling werkt op een Agile wijze en altijd in nauwe samenwerking met de eindgebruiker. Samen leren, innoveren en transformeren staan binnen OGI centraal.

Om datagedreven netbeheer mogelijk te maken, ontwikkelt OGI nieuwe technieken en analyses die er voor zorgen dat:


·        Bedrijfsvoerders actueel inzicht hebben in het elektriciteitsnet en storingsanalyses zo veel mogelijk geautomatiseerd uitgevoerd worden;

·        Monteurs zo efficiënt mogelijk worden aangestuurd dankzij inzicht in hun actuele locatie en de beschikbaarheid van relevante informatie via mobile devices;

·        Er een optimale klantbediening mogelijk is bij (geplande) onderbrekingen;

·        Slimme meterdata gebruikt kan worden om de kwaliteit van de assetdata te verbeteren en zo storingen te voorkomen.


Als Senior .NET developer kom je in een Scrum team terecht en bouw je onder anderen online applicaties, portalen en websites. Je werkt nauw samen met product owners, GIS developer en data scientist. Met dit team werk je continu aan verschillende projecten tegelijk. Qua stack werk je onder andere met .NET, en Entity Framework. Ook het werken met GIS technieken (ESRI) staan op de planning.


Taken

•      In het team werk je met de Agile Scrum-methode om gecommitteerde producten aan het eind van elke sprint op te leveren, die voldoen aan de Definition of Done.

•      Je bent in staat om samen met het team het werk te analyseren en op te delen in kleinere eenheden, die binnen een sprint opgeleverd kunnen worden.

•      Samen met het team kan je verbeterstappen zetten bij het gebruik van Git, unit testing en continuous deployment/ integration.

•      Je kunt je ervaring met Scrum inzetten om het Scrum proces met het team naar een hoger niveau te brengen.