Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

GEO-business architect

2019-05-07 00:00:00
Als GEO-business architect ben je verantwoordlijk in het ontwikkelen van een toekomstbestendige business architectuur. Je zoekt hierin actief de samenwerking met de key stakehoders. Dit behelst een generieke business architectuur voor het GEO-domein maar ook daarin passende architectuur op opdrachtniveau voor projecten die in het GEO-domein worden gerealiseerd. Je bent als GEO-architect tevens adviseur van de CIO en twee MTs (IMP/KAI) op het resultaatgebied informatiearchitectuur. Je brengt samenhang op strategisch niveau tussen missie, bedrijfsdoelstellingen en de benodigde informatievoorziening voor GEO-domein binnen RVO.nl. Als GEO-architect stel je de informatiearchitectuur op en beheert die architectuur. Daarmee vorm je een belangrijke schakel tussen de bedrijfsvisie enerzijds, en de benodigde aanpassingen aan het IV landschap die realisatie van deze visie ondersteunen anderzijds. Je hebt dan ook zicht op de huidige vorm en status en de gewenste vorm en status van het IV landschap en de business processen (IST en SOLL) en weet deze te vertalen naar stappen (delta’s) om tot het doel landschap te komen. Het GEO-domein van RVO.nl is een state of the art GEO-applicatielanschap gebaeerd op de nieuwe BGT (ESRI software). RVO.nl is bronhouder voor het onderdeel landbouw van deze innovatieve landelijke voorziening BGT.

Dit vraagt om het organiseren van de totstandkoming van de voor uniformering en hergebruik benodigde standaarden en één RVO.nl GEO-informatiearchitectuur passend in de RVO.nl informatiearchitectuur, door:
  • nieuwe ontwikkelingen in het GEO domein te vertalen naar de GEO-informatiearchitectuur;
  • het formuleren van een visie op informatiebeleid voor GEO-domein binnen RVO.nl;
  • de ontwikkeling van een GEO-informatieplanning, roadmap en architectuur;
  • het bewaken van aansluiting op architectuur (regelingen strategie, toets + advies projecten);
  • het uitdragen van informatiebeleids- en architectuurkaders;
  • afstemming architecturen van RVO.nl binnen EZK/LNV/DICTU;
  • borging en besturing volgens kaders van CIO Office.
Achtergrond opdracht
Binnen het IV-domein GEO (inclusief BGT) zijn wij op zoek naar een architect. Je bent een strategische spin in het organisatiespinnen web! Daarbij denk je niet vanuit een ivorentoren.