Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

ICT Security Specialist - Heereveen, Friesland

2019-05-24 11:07:04
Wij zijn op zoek naar een ICT Security Specialist voor onze klant in Heerenveen.

De afdeling Automatisering is op zoek naar een Specialist met specifieke ICT Security Management expertise die verder wil bouwen aan excellente ICT diensten afgestemd op de belangen en behoeften van de klanten voor zowel nu als de toekomst. Je vindt het een uitdaging om op basis van de visie van de organisatie en de ICT ontwikkelingen, toekomstgericht de juiste vertaalslag te maken – dit in gezonde en gedoseerde stappen.
 
Als ICT Security Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheren en doorontwikkelen van de ICT infrastructuur, en specifiek de operationele security management van het volledige ICT domein.
 
Achtergrond
De afdeling Automatisering maakt deel uit van het Service Centrum en is belast met het leveren, in stand houden en onderhouden van infrastructuur rondom de informatie en communicatietechnologie, zoals werkplek-, servertechnologie en netwerkbeheer. De afdeling bestaat uit de Frontoffice, Backoffice, Systeem Architect en Service Level Manager.
 
De afdeling Automatisering zet zich in om antwoord te geven op de innovatie ambitie van onze klant. Alle activiteiten worden uitgevoerd vanuit de context toegevoegde waarde voor de klant. Voor de afdeling Automatisering is van belang dat met een innovatieve en vernieuwende manier de dienstverlening plaats vindt, zodoende de organisatie te ondersteunen bij het bereiken van de triple A status. Met andere woorden: aandacht voor een op de klant toegespitste vorm/wijze van dienstverlening en het verhogen van de klantgerichtheid door de ondersteuning af te stemmen op de belangen en behoeften van de klanten. Naast de zorg voor stabiliteit en beveiliging van het ICT platform betekent dit flexibiliteit en slagkracht om vernieuwingen snel door te kunnen voeren. Op deze manier kan de afdeling zich verder positioneren als volwaardige en toekomstgerichte ICT afdeling binnen de organisatie.
 
Eisen
Jij bent een ervaren ICT Security Specialist met specifieke expertise op het gebied van ICT Security Management op HBO-niveau. Je hebt kennis en ervaring met complexe ICT infrastructuren op het gebied van werkplekken, opslagsystemen, netwerken, databases, back-up, security, encryptie, online werken, Azure, O365 en SaaS oplossingen. Je hebt kennis van IT standaarden, waaronder ITIL en/of Prince2, security richtlijnen en van systeem integratie.
 
Van belang is dat je op de hoogte bent van de meest recente ICT security ontwikkelingen en tevens de wet- en regelgeving met betrekking tot ICT in de gezondheidszorg. Daarnaast zijn we NEN7510 gecertificeerd, wat ook een aantal verplichtingen met zich meebrengt.
 
Extra specialistische kwaliteiten bovenop de bestaande functiebeschrijving van ICT Security Specialist:
 • Ruime ervaring met, en gecertificeerd voor Palo Alto Networks Firewalls
 • Ervaring met Microsoft IIS en Apache webservers/applicatieservers
 • Kennis van HTML en ASP
 • Ervaring met Barracuda Networks Mail gateways en Application Delivery Controllers
 • Kennis van netwerkprotocollen en routering
 • Ervaring met Linux
 • Ervaring met pentesting is een pre
 • Kennis en ervaring met Certificaten
 • Kennis van Managed Endpoint Protection solutions, zoals MS Defender en Sophos
 • Kennis van scripting als VBS en Powershell
 • Ervaring met, en gecertificeerd voor Citrix Netscaler
 • Kennis van Mobile Device Management oplossing MobileIron en Intune 
 
Wensen
Competenties die van toepassing zijn: analytisch, ondernemerschap, resultaatgericht, klantgericht, integriteit, sensitiviteit en zelfontwikkeling.
 
Locatie: Heereveen
Inzet per: zsm
Inzetperiode: 7 maanden, optie op verlenging
Contracturen: 32 uur per week
Tarief: In verleg

reageren kan nog tot donderdag 30 mei 17:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.