Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Information Security Officer - Amsterdam, Noord-Holland

2019-05-10 09:31:52
De volgende eisen en wensen dienen met J of N beantwoord te worden. Indien J dan moet dit duidelijk terugkomen in de motivatie en in de genoemde opdrachten.

Eisen:
- HBO/WO werk- en denkniveau.
- Meerjarige ervaring als ISO bij andere bedrijven.
- Werkervaring bij een overheidsinstantie of Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO).
- Politiek- en omgevingssensitief.

Opdracht:
De Information Security Officer leidt en stuurt de implementatie van informatiebeveiliging in het eigen organisatieonderdeel. Zorgt voor risicoanalyses, risicomonitoring, incidentenregistratie, incidentenafhandeling, methoden en technieken, training en evaluatie. Initieert en bestuurt kleine informatiebeveiliging en bewustwordingsprojecten. Wordt door interne stakeholders beschouwd als de deskundige op het gebied van informatiebeveiliging.

In 2019 zal de Information Security Officer:
- Samen met de Centrale IV-office en de andere Information Security Officer van de nadere Divisies de kaders en standaard werkwijze definiëren en vaststellen.
- Samen met de manager decentrale IV-office de implementatie hiervan uitvoeren.
- Samen met de manager decentrale IV-office de afdeling informatie beveiliging & privacy (IB&P) neerzetten en verder vormgeven.

Achtergrond:
De Information Security Officer heeft een richtinggevende rol door het opstellen van een visie met betrekking tot informatiebeveiliging en privacy. De Information Security Officer voert zijn werkzaamheden uit in samenwerking met de Chief Information Security Officer, Bestuurszaken, de coördinator beveiliging & privacy en de overige IV-Afdelingen en adviseert de Directeur IV met betrekking tot informatiebeveiliging en risico’s.

Deadline: 15-05-2019 voor 12:00 uur
Tarief: n.o.t.k.
Start: 03-06-2019
Duur: 6 maanden met optie op verlenging
Uren: 40

Let op: freelancers moeten bereid zijn voor de duur van de opdracht bij ons op de payroll te komen. Inhuur van derden is wel toegestaan.