Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Junior/Medior Devops engineer

2019-05-16 00:00:00
Met een wereld die vliegensvlug verandert, is digitalisering essentieel voor het netbeheer van de toekomst. Binnen ons team New Business en R&D, bouw je mee aan IT-oplossingen die de energietransitie mogelijk maken. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we straks van het gas afgaan en overgaan op duurzame energiebronnen? In innovatieve proeftuinen en demonstratieprojecten vinden en testen wij nieuwe oplossingen voor het digitaliseren van energienetten, het ontwikkelen van nieuwe klantproposities en nieuwe klant gedreven businessmodellen. 
 
Op welke manier lever jij hier als DevOps engineer een belangrijke bijdrage aan? 
 
Door het: 
  • Doorontwikkelen van ons continuous deliveryplatform. Je verbetert de analyse, monitoring en schaalbaarheid ervan en ondersteunt zo een groeiend aantal platformgebruikers. 
  • Voortdurend zoeken naar mogelijkheden om onze dienstverlening innovatiever te maken. Om de energie transitie te kunnen faciliteren zullen wij sneller, maar vooral ook slimmer naar onze uitdagingen kijken.
  • Als eerste op de hoogte zijn van de laatste technologieën en tools. Je ziet direct kansen om deze binnen het bedrijf op een duurzame manier in te zetten waarbij je jezelf en het team durft uit te dagen.
 
Benieuwd waar je werkt als DevOps engineer? 
Je laptop staat op onze innovatieve kantoorvloer in Utrecht. En je bent ook regelmatig te vinden op ons kantoor in Arnhem. Beide kantoren zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat wij duurzaamheid belangrijk vinden, zie je ook terug in onze kantoren, die zijn allemaal open, licht en rijkelijk voorzien van groen.
 
Wie zoeken we? 
Voor het IT domein New Business en R&D zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven DevOps professionals. We werken in Scrum teams met een DevOps filosofie.  De realisatie van innovatieve oplossingen vindt plaats in een “ state of the art” Continuous Delivery omgeving. Naast het opleveren van waarde samen met de business, werken we aan het verbeteren van deze CI/CD omgeving op basis van de nieuwste open source technologie en tools. Daarnaast geldt: “ Agile is voor ons een mindset, our way of working”.  
 
Wat vragen we van je? 
Als DevOps engineer maak je deel uit van een gedreven en enthousiast team van professionals. Het team is zelfstandig en verantwoordelijk voor het resultaat en succes. Voor iedereen in het team is veel ruimte voor ontwikkeling van technische vaardigheden en soft-skills. Als teamlid vragen we van jou het volgende: 
 
  • Je bent een gedreven software developer, en wil graag een bijdrage leveren aan innovatieve projecten door zelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld in Go, Java, Python, Bash of NodeJS,
  • Je levert een bijdrage aan het verbeteren van onze Continuous Delivery werkwijze, en ons Continuous Delivery platform. Je hebt ervaring met het beheer van systemen in een Continuous Delivery omgeving.
  • Uiteraard werken we Agile, doe je mee aan de Scrummeetings en lever je input zodat de product owner de prioritering van de backlog met het team goed kan uitvoeren.
  • DevOps is jouw filosofie: in ons team betekent dit dat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het bouwen en draaiend houden van de applicaties. We plakken geen pleisters maar gaan voor duurzame oplossingen.
  • Onze focus ligt op ontwikkeling! Dat betekent dat onze kwaliteit top moet zijn om het beheer zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Onze Continuous Delivery aanpak helpt jou om kwalitatief goede code op te leveren