Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Lead C# Developer

2019-05-07 00:00:00
We zijn op zoek naar een professional met passie voor IT en automatiseren. Je ziet altijd weer nieuwe kansen om werk te automatiseren. Je staat klaar om in de dagelijkse operatie problemen op te lossen en teams te adviseren of uit te dagen het maximale uit het platform te halen.
Pipelines, infrastructure as code en containerization zijn voor jou geen verrassing.  Met die mindset ontwikkel je een platform voor de DevOps teams, waarmee automated build, test, deployment en operations een steeds eenvoudigere handeling is.
Je bent op een prettige manier eigenwijs en vanuit jouw expertise en creativiteit in staat om tot de beste oplossingen te komen.
 
Jouw opdracht
Jij gaat samen met enthousiaste collega’s aan de slag om een aantal belangrijke self service componenten te realiseren voor onze klant. Met deze self service onderdelen stel je teams in staat om als DevOps team te acteren doordat ze handelingen op Windows servers kunnen uitvoeren zonder hiervoor in te hoeven loggen. Deze handelingen bied je centraal aan via een web interface en een API zodat de teams hun eigen automatisering hierop kunnen maken. C# en API’s maken daarbij een belangrijk onderdeel uit van je toolkit.
Jij bent in staat om zelfstandig de opzet en architectuur van de self service verder uit te werken op basis van input van de lead architect. Je neemt het team op sleeptouw om snel resultaat te bereiken. Je deelt je kennis met je teamleden zodat het product goed landt in het team na afloop de opdracht.