Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

LifeRay-beheerder

2019-05-16 00:00:00
Voor het uitvoeren van beheer m.b.t. een klantportaal maakt DICTU gebruik van Liferay 6; hiervoor zoeken wij een ervaren LifeRay-beheerder voor gemiddeld 2 dagen. Overige tijd wordt besteed aan het zelfstandig herbouw van verouderde java applicaties.

Je bent van huis uit een JAVA-ontwikkelaar en hebt een klantgerichte instelling. Je weet de wensen van klanten goed te vertalen, hebt passie voor het vakgebied en bent instaat te verbinden en te pionieren.

Kenmerkend is je scherpe technisch inzicht in het gebruik van webapplicaties en goede communicatieve eigenschappen.

De standplaats is Assen.

Achtergrond opdracht
Via het Klantportaal kunnen de klanten van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zo'n 200 applicaties online benaderen. Binnen het team zal je samen met andere disciplines zorgdragen voor het beheren en van het Klantportaal in LifeRay. Meerjarige (aantoonbare) ervaring en een uitstekende visie op het product LifeRay is een pre

Wij hechten veel waarde aan standvastigheid, accuratesse en je vermogen om de opdrachtgever tevreden te stellen en samen de juiste werkwijze te bewandelen. Verder vinden we het belangrijk dat je een collegiale en constructieve rol in het team hebt.