Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Master Data Administrator

2019-05-13 00:00:00
Als Master Data Administrator ben jij de gatekeeper van de informatiestromen op het gebied van Assetmanagement. Dit doe je in het programma Transitie Assetmanagement Zuiveringsbeheer (TAZ). Het programma TAZ is in het kader van een Waternet brede ambitie ten aanzien van Assetmanagement begonnen met een transitie waarbij alle informatiestromen worden geoptimaliseerd om onderhoudsmanagement financieel beter voorspelbaar te maken. Aan de hand van prestaties, kosten en risico’s wordt het optimum gezocht tussen het onderhouden of het vervangen van een asset. De cyclische vervangingen hebben een repeterend karakter gebaseerd op hun technische levensduur en zijn daarmee goed te plannen, mits de juiste informatie beschikbaar is. In het programma worden gegevens verzameld, analyses gedaan en vervangingen geprioriteerd.
Waternet is op zoek naar een Master Data Administrator die deze stroom van data analyseert, beoordeelt op kwaliteit en bewaart in systemen zoals Maximo, GIS of BIM.

Dit ga je doen
Als Master Data Administator ben je binnen Waternet verantwoordelijk voor de inrichting, bewaking en optimale beheersing van de master data. Jij draagt zorg voor een eenduidige en uniforme wijze van opslag van stamgegevens en neemt je collega’s hierin mee.
Als Master Data Administrator weet jij wat correcte data is met de juiste kwaliteit. Je verzamelt en controleert de stamgegevens van alle master data en zorgt voor een “gate keeping” proces zodat de juiste data op de juiste plek komt. Als Master Data Administrator draag je zelf zorg voor de benodigde rapportages om de inrichting en beheersing te waarborgen.
Daarnaast heb je een belangrijke taak in het ondersteunen van operationele medewerkers die stamgegevens verzamelen en opslaan. Op dit moment is onze grootste taak om de juiste data te verwerken in Maximo. Jij weet je collega’s uit te leggen hoe zij dit het beste kunnen doen. Dit doe je zowel op ons hoofdkantoor als op onze buitenvestigingen. Als Master Data Administrator ben je kortom de bewaker en controller van de master data binnen heel Waternet.

Welkom in het team
In jouw rol als Master Data Administrator maak je deel uit van het programmateam TAZ. Je werkt samen met de programma manager, programma adviseur, programma secretaris, RAMS Engineer, Maintenance Engineer en twee trainees. Daarnaast heb je veelvuldig contact met andere afdelingen Assetmanagement, Techniek en werk je samen met de benodigde scrumteams. Je werkt binnen een dynamische omgeving waarvan de medewerkers gedreven zijn om nieuwe dingen te proberen en goed resultaat te leveren aan de eindklant.