Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Medewerker Servicedesk - Zwolle, Overijssel

2019-05-22 06:30:58
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Servicedesk Medewerker. 

Jij zet eindgebruikers centraal. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, analytisch en een echte teamplayer! De klant streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten. Waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld.
Vanwege het vertrek van een medewerker is de klant op zoek naar een ambulante on-site support medewerker met als uitvalsbasis Zwolle en flexibel inzetbaar binnen een straal van maximaal 2 uur autorijden.
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. Daarbij gaat het om werkplekbeheer waaronder ook de ondersteuning op mobiele apparaten valt.
Afhankelijk van je opdracht verwerk je meldingen die in TOPdesk worden geregistreerd. Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker.
Daarnaast hou je je bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook voer je diverse projectwerkzaamheden uit. Incidenteel wordt gevraagd over te werken.
Kortom, de ambulante on-site support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt.

Eisen:
- Minimaal 2 jaar aantoonbaar relevante werkervaring, waaronder ervaring met grootschalige ICT servicebalies
- ITSM Foundation; ITIL Foundation
- TOPdesk
- In het bezit van rijbewijs B
- Minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting ICT
- Kennis en ervaring met Windows 10, Office 365 en citrix XenDesktop
- Gedegen kennis van mobiele devices (smartphones, tablets) en beheer hiervan
- Kennis van netwerken (LAN /WAN)

Competenties:
- Klantgericht
- Betrouwbaar
- Analytisch

Startdatum: 3 juni 2019
Einddatum: 31 december 2019 optie op verlenging
Inzet: 40 uur per week
Tarief: In overleg, payroll of inhuur derden 
Locatie: Zwolle 

Reageren kan nog tot vrijdag 24 mei 2019 08:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.