Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Medior Financial Controller

2019-05-13 00:00:00
Bij de klant is geen dag hetzelfde. Dynamiek en veranderingen zijn aan de orde van de dag binnen de energiemarkt. Niet stilstaan, maar door naar de dag van morgen waarbij onze kwaliteit altijd gegarandeerd is. Jij bent je daarvan bewust en wilt daarin mee. Als onderdeel van het Business Control team van Solar & Wind, werk je mee aan complexe accounting vraagstukken (IFRS/Dutch GAAP) en streef je continue procesverbeteringen na.
Je bent verantwoordelijk voor
  • Je bent de gesprekspartner van Business Control, administratieafdelingen binnen het bedrijf en externe (buitenlandse) partijen zoals accountants en lokale administraties.
  • Zelfstandig stel je tijdige maand-, kwartaal- en jaarsluitingen op plus de rapportages die daarbij horen en voer je verschillenanalyses uit, gericht op P&L, balans en cashflow.
  • Door middel van het optimaliseren van systemen, processen en rapportages help jij het bedrijfsonderdeel efficiënter en effectiever te laten werken.
  • Je komt voornamelijk te werken voor Wind op Land Nederland en bent aanspreekpunt voor je collega’s in België en de UK.