Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Medior/Senior DevOps SAP - Tilburg, Noord-Brabant

2019-07-11 09:26:52
Beschrijving van de functie:
Wil je je SAP CD kennis inzetten om het grootste incassobureau van Nederland verder te brengen? Als innovatie een belangrijke drijfveer van je is en je het liefste als expert fungeert in een veranderlijke en complexe omgeving, dan heten we je graag van harte welkom. Wij lopen graag voorop, en het liefste samen met jou!

Als SAP CD (FS-CD) Specialist werk je samen met je collega’s aan het beheren en verder ontwikkelen van een solide dienstverlening op het gebied van debiteurenmanagement.
De tijden van RUN en BUILD liggen achter ons. Je neemt je DevOps ervaring mee om bruggen te slaan en in korte tijd de nodige functionaliteiten te bouwen. De uitdaging van deze functie zit in de complexiteit van de debiteurenketen: verschillende bronsystemen, diverse klanten, uiteenlopende wensen. Naast de veelvuldige innovatieve projecten die we voortdurend ondernemen om relevant te blijven en waarde te blijven toevoegen in de maatschappij, werken we de komende 3 à 4 jaar ook aan een belangrijke migratie van verschillende bronsystemen naar 1 generiek systeem. Met behoud van onze standaarden op het gebied van betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Beschrijving profiel kandidaat:
•Je uitgebreide kennis van en ervaring met SAP
•Bij voorkeur ook nog je specialisme met de CD pakketten
•Je ervaring met DevOps
•Je ambitie om je verder te ontwikkelen als Specialist
•Je drive om innovatief aan het werk te gaan en aan je eigen ontwikkeling te werken


Start: z.s.m.
Duur: 31-12-2019, met optie op verlenging
Uren: 36 uur per week

Reageren kan nog tot vrijdag 12 juli om 14:00 uur door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief. Contactpersoon voor deze aanvraag is Semir Razic