Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Migratie package Engineer (#13891 - Utrecht, Netherlands)

2019-05-22 15:37:00
Voor onze opdrachtgever, een publieke dienstverlener in omgeving Utrecht, zijn wij op zoek naar een Package Engineer. Jij bent voor 36 uur per week beschikbaar en kan de organisatie helpen met een applicatiemigratie naar hun nieuwe IT-platform.

Projectomschrijving:
Als Package Engineer word je onderdeel van het cluster Solution Center. Samen met je team zorg je voor de uitvoering van de technische support van de dienstverlening in de volle breedte. Je lost storingen op in de tweede en derde lijn, en je kijkt actief naar voorkoming van storingen in de toekomst. Ook uitvoering van eventuele wijzigingen van hun infrastructuur/applicaties naar de Operations Center (beheer) voer je uit en bent graag bezig om automatiseringsprocessen van het beheer en probeert de selfservice verder uit te breiden. Samen met jouw team zorg je voor de levering van de besproken functionaliteiten en kwaliteit. Ook maak je, test je en pas je eventueel App-V en MSI packages aan en vertaal je de huidige applicatie-architectuur naar de nieuwe juiste architectuur in de centrale omgeving.

Je bent proactief in je houding en kan secuur werken. Daarnaast communiceer je goed met je 3 medecollega’s en kan uitstekend samenwerken. Ook schroom je niet om hulp te vragen waar nodig en kan je waar nodig ook je collega’s bijsturen. Doorzettingsvermogen en analytisch denkvermogen zit in jouw bloed.

Projectvereisten:
  • Je hebt HBO-werk- en denkniveau (met een informatietechnologie-achtergrond).
  • De afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring met grootschalige migratieprojecten in de rol van package engineer met soortgelijke verantwoordelijkheden als hiervoor beschreven.
  • Je hebt ervaring met workspace tooling (RES / AppSense ivanti)
  • Aantoonbare ervaring met het doen van intakes ten behoeve van packaging.
  • Je hebt ruime ervaring met MSI packaging en App-V (5.x) packaging.
  • Ook heb je ervaring met applicatiemigratie van OS Windows 7 naar OS Windows 10.

Interesse?
Heb je interesse in deze rol of ken je iemand die deze rol wil en kan vervullen? Dan ontvangen wij graag je CV in Word met een gerichte motivatie en je tarief.

Startdatum: Begin juni 2019
Duur: 6 maanden
Werklocatie: Utrecht, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance