Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

PHP Beheerder / Ontwikkelaar - Assen, Drenthe

2019-05-14 09:29:59
Opdracht:
Als PHP beheerder / ontwikkelaar is de kandidaat verantwoordelijk voor het volledige beheer en de doorontwikkeling van diverse PHP applicaties. Je hebt veel interactie met collega’s en klanten om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Je drijfveer? Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoud, zowel bij kleine als grote projecten en beheeromgevingen. Aan de doelstellingen van klanten lever jij proactieve en enthousiaste bijdragen. De werkzaamheden worden primair in Assen uitgevoerd maar de kandidaat is bereid om indien nodig met regelmaat bij de klant op locatie aanwezig te zijn. Tot slot speel je een rol in de vormgeving van de toekomstvisie van het team. Dat doe je door bestaande technologieën te verbinden met ontwikkelingen in de markt, die je op de voet volgt

Klant:
DICTU ontwikkelt en beheert hoogbeschikbare en innovatieve (Cloud) producten en diensten voor haar opdrachtgevers. Voor het beheer en de doorontwikkeling van ‘Achilles’, een uitgebreide webapplicatie waarmee economische afdelingen in het buitenland en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een beter inzicht krijgen in elkaars contacten met bedrijven en kennisinstellingen, is de behoefte ontstaan voor een senior technisch applicatie beheerder/ontwikkelaar op het gebied van PHP en Symfony framework. In de functie als technisch applicatie beheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en beheer van de omgevingen. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere doorontwikkeling en professionalisering van de webapplicatie.

Eisen/Bewezen aantal jaar:
- PHP/MySQL (5 jaar)
- Symphony framework (2 jaar)
- Object Oriënted Programming (5 jaar)
- Linux systeembeheer (2 jaar)
- Apache webserver (2 jaar)
- Kennis van HTML; CSS; Javascript (5 jaar)
- GIT (3 jaar)
- SQL (4 jaar)
- Scrum/Agile (2 jaar)

Wensen:
•Je hebt feeling voor design, ontwikkeling en beheer, maar je onderscheidt je vooral door je ervaring met het ontwikkelen van goede klantoplossingen.
•Je hebt bij voorkeur ervaring met Agile- en Scrum.
•Je bent vertrouwd met ontwikkelen in Linux.
•Je hebt ervaring met Javascript en jQuery.
•Je hebt ervaring met het bouwen van responsive websites en het bouwen van toegankelijke websites volgens de standaarden van www.webrichtlijnen.nl.
•Je hebt kennis en ervaring met GIT.
•Je hebt bij voorkeur ervaring met continuous integration en delivery.
•Je bent vaardig in het begeleiden van totaaloplossingen, van klantbehoefte tot en met implementatie.
•Je kunt producten, diensten, beleid en processen, nieuwe ideeën en concepten inhoudelijk toelichten aan het team en management.
•Je bent vaardig in het beoordelen van kwaliteit en bruikbaarheid van ontwikkelde bedrijfsvoeringsproducten, -diensten, -beleid en processen, én de impact daarvan op de omgeving.
•Je bent gemotiveerd, ambitieus en creatief.
•Je bent enthousiast en proactief.
•Je hebt de drive om continu te werken aan het verbeteren van producten en dienstverlening.
•Je bent communicatief vaardig en in staat om te verbinden.

Overige functie wensen:
- Kennis van drupal 6, 7, ervaring met Drupal 8 is een pré
- Ervaring als scrummaster is een pré

Start: 03-06-2019
Duur: 30-08-2019, met optie op verlenging
Uren: 36 uur per week

Reageren kan nog tot vrijdag 17 mei 09:00 uur door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief. Contactpersoon voor deze aanvraag is Semir Razic