Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

PHP beheerder / ontwikkelaar

2019-05-14 00:00:00
Als PHP beheerder / ontwikkelaar is de kandidaat verantwoordelijk voor het volledige beheer en de doorontwikkeling van diverse PHP applicaties. Je hebt veel interactie met collega’s en klanten om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Je drijfveer? Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoud, zowel bij kleine als grote projecten en beheeromgevingen. Aan de doelstellingen van klanten lever jij proactieve en enthousiaste bijdragen.

De werkzaamheden worden primair in Assen uitgevoerd maar de kandidaat is bereid om indien nodig met regelmaat bij de klant op locatie aanwezig te zijn.

Tot slot speel je een rol in de vormgeving van de toekomstvisie van het team. Dat doe je door bestaande technologieën te verbinden met ontwikkelingen in de markt, die je op de voet volgt

Achtergrond opdracht
DICTU ontwikkelt en beheert hoogbeschikbare en innovatieve (Cloud) producten en diensten voor haar opdrachtgevers. Voor het beheer en de doorontwikkeling van ‘Achilles’, een uitgebreide webapplicatie waarmee economische afdelingen in het buitenland en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een beter inzicht krijgen in elkaars contacten met bedrijven en kennisinstellingen, is de behoefte ontstaan voor een senior technisch applicatie beheerder/ontwikkelaar op het gebied van PHP en Symfony framework. In de functie als technisch applicatie beheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en beheer van de omgevingen. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere doorontwikkeling en professionalisering van de webapplicatie.