Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Procurement Specialist NPR / IC

2019-05-14 00:00:00
De grootste uitdaging voor de KFT's op korte termijn is om een groot aantal inkooptrajecten (Europees, enkel en meervoudig onderhands) te begeleiden met in achtneming van de aanbestedingswetgeving. Het gaat hierbij om ICT en NPR trajecten met een grote variëteit in inhoud.   Een succesvolle kandidaat heeft een brede kennis van de vakgebieden en van de aanbestedingswetgeving.   

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: afronden/ begeleiden van inkooptrajecten die gericht zijn/ in relatie staan tot de doelstelling van de afdelingen ICT en Facility Management. Daarnaast zal je als vraagbaak fungeren voor de organisatie als het gaat om inkoop gerelateerde onderwerpen.

Afdelingsinformatie
De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor de professionalisering van de inkoopfunctie. Onze sourcing professionals zijn werkzaam in verschillende klantfocusteams (KFT): Aannemerij, Techniek, ICT en Non Product Related (NPR).   Als Procurement Specialist ICT/ NPR ben je werkzaam binnen de klantfocusteams ICT / NPR. We zijn als Inkoopafdeling en ICT afdeling op dit moment in beweging. Naast de inkooptrajecten hebben de KFT’s ook de focus op de professionalisering van de inkoopfunctie. Om de focus in het KFT ICT te blijven houden op de professionalisering is er ruimte voor een interim functie die gericht is op de begeleiding van de inkooptrajecten.