Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Project Architect/Business Analist - Gouda, Zuid Holland

2019-07-11 11:04:52
Er is een traject gestart om de bedrijfsvoering te verbeteren met als doel de processen te versnellen, de productiviteit te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren. Daartoe worden verschillende digitale toepassingen geïntroduceerd die met elkaar in samenhang moeten worden ontwikkeld en beheerd. Bij de samenhang gaat het om de samenhang tussen de tooling en processen onderling, maar ook in relatie tot de enterprise architectuur en de overkoepelende organisatie brede architectuur. De opdracht van de projectarchitect is om ervoor te zorgen dat de verbeteringsvoorstellen onderling samenhangen en afgestemd worden met de architectuur van de klant en de overkoepelende organisatie daarbinnen passen.
 
Als projectarchitect werk je nauw samen met de enterprise-architect van CIOO, de informatiemanager, functioneel beheer, de projectleider en diverse projectmedewerkers van de lopende projecten
 
Het aandachtsgebied van de projectarchitect strekt zich uit over alle lagen van de architectuur, van de bedrijfsprocessen tot de techniek.
 
Functie eisen:
 1. Je hebt kennis en aantoonbare ervaring (meer dan 3 jaar) met ondersteunende processen (financiën, HRM, inkoop en facilitair) en systemen (ERP, inkoop/aanbesteding, management informatie, facility management) voor een complexe organisatie (centrale en decentrale onderdelen) en het opstellen van architectuurrichtlijnen voor het gebruik van dergelijke systemen.
 2. Je hebt ervaring met het ondersteunen van een organisatie (gebruikers, management en ICT-professionals) bij het maken van keuzes op basis van architectuurprincipes, uitvoeren van analyses (processen, informatie, data) en definitiestudies (alternatievenstudies), ondersteunen bij implementatie en werkt daarbij oplossingsgericht.
 3. Je hebt ruime ervaring (meer dan 3 jaar) in het opstellen van toekomstvaste architectuurrichtlijnen op verschillende niveau’s (organisatie, processen, informatie & applicaties en automatisering & infrastructuur).
 4. Je bent analytisch en communicatief sterk en kan zowel met technische specialisten als bestuurders over architectuurvraagstukken overleggen.
 5. Je hebt een academisch werk- en denkniveau.
 
Je competenties (WENSEN):
 1. Je hebt een grote organisatie sensitiviteit en kan goed omgaan met verschillende belangen binnen complexe organisaties.
 2. Je bent pragmatisch en resultaatgericht ingesteld, kunt snel schakelen, bent daadkrachtig en kunt zelfstandig werken.
 3. Kennis en ervaring met Togaf en NORA.
 4. Kennis en ervaring in het werken met Sparx Enterprise Architect of een vergelijkbare Enterprise Architect Tool, op basis van Archimate modelling language
 5. Kennis en ervaring met procesanalyse, informatie-analyse en data-analyse.
 
Overige kwalificaties
 1. Het strekt tot aanbeveling als je op de hoogte bent van de I-strategie van het Rijk en als je een netwerk hebt binnen de diverse departementen om benchmarking uit te kunnen voeren.
 2. Je bent niet langer dan 3 weken aaneengesloten op vakantie in 2019
Locatie: Gouda
Startdatum: 01-07-2019
Einddatum: 31-12-2019, Optie op verlenging
Uren per week: 36,00
Tarief: In overleg

Reageren kan nog tot maandag 15 juli 17:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.