Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Projectondersteuner - Den Haag, Zuid-Holland

2019-05-09 03:54:51
Voor onze klant zijn wij op zoek naar Projectondersteuner. 

Nederland digitaliseert; burgers en bedrijven kunnen online steeds vaker 24x7 terecht bij publieke organisaties. De klant zorgt ervoor dat digitale dienstverlening voor publieke dienstverleners beschikbaar is en helpt hen deze zo in te richten dat burgers en bedrijven betrouwbaar en eenvoudig zaken kunnen regelen. De klant verbindt publieke en private organisaties door wensen en eisen om te zetten in betrouwbare oplossingen.
Om dit te bereiken wordt het gesprek gevoerd met eindgebruikers, klanten en opdrachtgevers. Samen zorgen wij voor een digitale overheid die werkt voor iedereen.

Je bent steun en toeverlaat van een train en ondersteunt daarbij de zogenaamde Trojka (Release Train Engineer, Product Manager en System Architect) en waar nodig ook andere mensen binnen de Train, zoals bijv. HR managers, teams etc. - Waar je waarde toevoegt is bijv. bij het ondersteunen van de flow binnen een train, denk aan het organiseren van een PI planning, zowel in de voorbereiding, als tijdens en erna, het faciliteren van de Train events, metrics etc.

Eisen:
- Afgeronde HBO opleiding;
- Kennis van Agile/SaFe;
- Minimaal 3 jaar ervaring als Projectondersteuner (PMO)/Release train ondersteuner;
- Minimaal 3 jaar ervaring met verslaglegging en rapportages;
- Ervaring met inkoop en Financiën.

Wensen:
- Affiniteit met IT;
- Affiniteit en/of ervaring met Overheid (digitalisering).

Startdatum: 21 mei 2019
Einddatum: 21 oktober 2019
Inzet: 36 uur per week 
Tarief: In overleg, payroll of inhuur derden 
Locatie: Den Haag

Let op: Reageren heeft alleen zin als u bij ons op de payroll wilt. Inhuur derden wel toegestaan. 

Reageren kan nog tot maandag 13 mei 2019 08:00 uur door middel van een cv (in het Nederlands) word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.