Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Security Consultant en Cloud Solution Architect (#13619 - 's-Gravenhage, Netherlands)

2019-04-15 17:44:59
Voor onze opdrachtgever gevestigd in Den Haag zijn we per begin mei op zoek naar een Security Consultant en Cloud Solutions Architect. Je vervult een dubbel rol als aanspreekpunt en specialist op gebied van security en kan tegelijkertijd ook oplossingen aandragen voor hun nieuwe digitale werkplek op de Cloud middels Azure.

Projectomschrijving:
Zij staan op het punt om een nieuwe digitale werkplek uitrollen aankomend jaar. Dit gebeurt via het Microsoft 365 platform met Windows 10, Azure en EMS als speerpunten. Jij als Security Consultant and Cloud Solutions Architect hebt uitgebreide kennis van deze platformen en kan hen helpen bij het ontwikkelen van de beoogde werkplekoplossing. Daarnaast helpt je bij het borgen van security, compliance en privacy gedurende dit project. Hierbij weet je als geen ander wat mag, kan en verstandig is om te doen in een complex traject. Ook ben je als ondersteuning aan de lead architect belangrijk om het overzicht te behouden, goed te begrijpen hoe verschillende onderdelen met elkaar verbonden zijn en waar nodig de diepte in kan gaan om specifiek advies te geven over de implementatie.

Jouw taak als Cloud Solutions Architect en Security Consultant zijn voornamelijk het ontwerpen van de Enterprise Architectuur van de nieuwe omgeving. Je draagt actief bij aan de oplossingen en draagt deze aan bij de specialisten en de business. Naast het ontwerpen van de Enterprise Architectuur, ontwerp je ook IaaS en PaaS omgevingen, MFA en Office365 infrastructuren. Mede met jouw ontwerpen behoudt je oog op de gevolgen van jouw ontwerpen en kijkt of deze stromen met de wettelijke security richtlijnen. Ook kijk je tegelijk naar demogelijke risico’s van jouw ontwerp en pas je deze aan waar nodig.

Je bent een echte expert en adviseur in jouw werkgebied tegelijk. Je bent daarom uitstekend in jouw communicatie en kan de vertaalslag maken tussen de business en specialisten en visa versa. Je houdt een goed overzicht, stelt de juiste prioriteiten en bent flexibel binnen een complexe, grote en veranderende omgeving. Daarnaast ben je een echte teamspeler en kan je ook jouw collega’s motiveren en stimuleren.

Projectvereisten:
  • HBO werk -en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring met complexe Microsoft cloud architecturen en werkplekoplossingen;
  • Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in het Microsoft cloud cybersecurity landschap;
  • Ervaring met FastTrack van Microsoft;
  • Je hebt ruime ervaring met Azure, Office365 en AFM;

Interesse?
Ben jij de consultant die zowel gespecialiseerd is in de Cloud als in de security? Dan zoeken wij jou! Stuur dan direct jouw cv inclusief motivatie en tarief door naar recruitment@prodataconsult.nl!

Startdatum: 6 mei 2019
Duur: 7 months +
Werklocatie: 's-Gravenhage, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance