Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Security Engineer 2FTE - Delft, Zuid-Holland

2019-05-08 11:32:33
De functie:
Als senior security engineer binnen afdeling Security neem je deel aan verschillende projecten die opgestart worden ter ondersteuning van de verschillende diensten die we aan onze klanten leveren. Het gaat hier om nieuwe implementaties, designwijzigingen, grote migraties, upgrades, non-standard changes, etc. Je voert deze werkzaamheden remote, maar ook zeer vaak op klantlocatie uit. Je bent communicatief sterk en in staat om binnen een team, maar zeker ook zelfstandig te functioneren. Je bent creatief, oplossingsgericht en denkt zelf actief mee om alle projecten in goede banen te leiden. Met jouw brede kennis van netwerken, security en de specifieke kennis van de geboden oplossing bedien jij klanten optimaal.
 
Vereisten:
• MBO+ of HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met installeren, implementeren en troubleshooten van diverse netwerk en security oplossingen
• Brede kennis van beveiligingstechnieken zoals firewalls, ips, url-filtering, https-inspectie, etc
• Kennis van traditionele netwerkinfrastructeren, maar ook van cloud- en virtualisatieplatformen zoals VMware, Hyper-V, Azure, AWS, O365..
• Certificeringen op één of meerdere fabrikanten zoals Check Point, Fortinet of Cisco Security.
• Analytisch denkvermogen, multitasking, stressbestendigheid en doorzettingsvermogen zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn naast uiteraard je service gerichte opstelling naar klanten en je proactieve werkstijl.
• Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Let op: locatie Delft, maar aanwezig op locatie is geen must gezien het type werkzaamheden. Zusterteams zitten bijv. ook veel in Houten en/of Arnhem.

Deadline: 10-05-2019 voor 14:00 uur
Tarief: 80 / 90
Start: z.s.m.
Duur: 6 maanden met optie op verlenging
Uren: 36

Let op: freelancers moeten bereid zijn voor de duur van de opdracht bij ons op de payroll te komen. Inhuur van derden is wel toegestaan.