Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Senior Frontend Developer (#13863 - Amsterdam, Netherlands)

2019-05-16 16:31:00
Voor onze eindklant, een veelzijdig media bedrijf gericht op de sport, zijn wij op zoek naar een Senior Frontend Developer met uitstekende ervaring met React en NodeJS.

Opdrachtomschrijving:
Jij als Frontend Developer hebt aantoonbare kennis van- en passie voor React, zowel JS als native, en NodeJS. Je hebt al diverse (web)applicaties ontwikkeld. Jouw kennis van HTML, CSS en Javascript is dan ook goed te noemen. Zij hoeven jou niet uit te leggen wat Redux is of hoe een RESTful API werkt, want daar kan je al prima mee overweg. Jouw ontwikkelde frontend projecten zijn betrouwbaar, veilig en snel, bovendien is je code gestructureerd mede door het gebruik van preprocessor scripts zoals SASS of frameworks als NEXTjs.

Je gaat graag verder in de bestaande applicaties en kijkt ook graag naar nieuwe mogelijkheden. Aan de hand van prototpyes en frontend features kan je nieuwe applicaties ontwikkelen. Daarnaast veridpe je graag in de materie en durft hier ook mee te experimenteren. Je bent dan ook leergierig en nieuwsgierig ingesteld en kan ook uistekend communiceren met jouw team en de backend developers. Je kan uitstekend jezelf bewegen binnen een zelfsturend team en durft ook uit te komen voor jouw ideeën.


projectvereisten:
  • Je hebt HBO+/ WO denk- en werkniveau
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Javascript en React;
  • Je bent zeer zorgvuldig op het gebied van versiebeheer (Git) en documentatie;
  • Ook ben je bedreven in het werken in sprints o.b.v. Scrum
  • Tot slot ben en blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van frontend development;
  • Kennis en ervaring met UX design is een dikkke plus!

Interesse?
Heb je interesse in deze veelzijdige functie middenin een snel groeiend jong bedrijf, inspirerende omgeving met leuke collega’s? Dan ontvangen wij graag jouw salarisindicatie, CV en gerichte motivatie!

Startdatum: ASAP
Duur: Onbepaalde tijd
Werklocatie: Amsterdam, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance