Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Senior Java Developer (#14261 - Utrecht, Netherlands)

2019-07-10 13:55:11
Voor onze opdrachtgever, een bekende logistieke organisatie gevestigd in Utrecht, zijn we per direct op zoek naar Senior Java Developers.

Opdrachtomschrijving:
Als senior Java Developer werk je in één van de agile teams aan het ontwikkelen en uitbreiden van de software. Ze zijn druk met Continuous Delivery en werken aan de evolutie van het systeem richting een microservices architectuur met Spring Boot, Docker/Kubernetes. Ze hebben jouw hulp en kennis hard nodig bij de inrichting van de omgevingen en de ontwikkeling.

Je komt te werken binnen IT Operatie. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de software applicaties van de centrale Reisinformatie systemen. Dit team ontwikkelt en beheert de reisinformatie systemen, voert regie over de IT reisinformatieketen en is leverancier van IT reisinformatiediensten. Samen met de businesspartners wordt er gewerkt aan een groot aantal veranderingen om de reisinformatie verder te verbeteren en te innoveren. Het ontwikkelteam bestaat uit 35 professionals in 6 agile scrum teams met een beweging naar DevOps.

Opdrachtvereisten:
  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met JAVA, Microservices (Soap / Json)
  • Je hebt kennis en meerjarige ervaring SPRING BOOT , REST
  • Je hebt ervaring met Kubernetes, Docker, RabbitMQ, Terraform, Preact
  • Je hebt kennis van automatisch testen en gebruik van tools als Cucumber en Selenium

Interesse?
Wil jij graag meewerken aan deze voor iedereen bekende applicaties? Dan ontvangen wij graag jouw CV in Word, korte motivatie en tarief.

Startdatum: ASAP
Duur: 12 maanden+
Werklocatie: Utrecht, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance