Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Senior Java Developer (#15037 - Utrecht, Netherlands)

2019-10-23 11:07:33
Voor onze opdrachtgever, een bekende logistieke organisatie gevestigd in Utrecht, zijn we per direct op zoek naar een Senior Java Developer die coachende en leidinggevende ervaring heeft.

Opdrachtomschrijving:
Als Senior Java Developer ben je werkzaam binnen een Scrum team dat de software ontwikkelt van idee tot productie. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van user stories en non-functional requirements naar werkende software. Daarbij wordt er van jou verwacht dat je actief meedenkt in oplossingen waarmee de business haar doelen kan bereiken. Hoofdzakelijk werk je in Java, maar werk je ook met andere technologieën als Docker, SpringBoot en Redhat Openshift Platform. In de nabije toekomst willen zij overgaan naar een webclient ter vervanging van de Java RCP client. Een andere ontwikkeling die gaande is, is het modulariseren van hun applicatie in meerdere microservices. Je denkt actief mee hierin, zodat de business haar doelen kan gaan bereiken.

Als de Senior Developer ben je een uitstekende team player die ook zelfstandig aan de slag kan gaan. Je bent open, proactief en analytisch sterk. Aangedragen oplossingen en problemen bekijk je kritisch, maar niet eigenwijs. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en hebt coachende vaardigheden. Besluitvaardigheid en daadkracht zijn daarin erg belangrijk.

Opdrachtvereisten:
  • Hbo/wo werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met Java en bij voorkeur met Java 8+ en JEE 7;
  • Ervaring als Lead Developer of een vergelijkbare coachende rol;
  • Kennis van relationele databases zoals SQL Oracle;
  • Aantoonbare ervaring in een DevOps omgeving volgens Scrum/Agile methode;
  • Ervaring met technologieën als Docker, Eclipse, Gradle, Jenkins, Mockito is een grote pré;

Interesse?
Lijkt het jou leuk om te werken voor een bekende Nederlandse logistieke organisatie? Dan ontvangen wij graag jouw CV in Word, korte motivatie en tarief.

Startdatum: 1 november 2019
Duur: 24 maanden
Werklocatie: Utrecht, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance