Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Senior Java Front-end Developer

2020-10-01 00:00:00

Opdrachtbeschrijving

Voor onze opdrachtgever Dictu, zoeken wij voor het nieuwbouwproject TVS 4.0 (Toegangverleningservice), een Senior Java Front-end Developer. Een Developer met ervaring in het ontwikkelen van websites conform WCAG2.1 en Digitoegankelijk. Middels TVS kunnen overheidsorganisaties hun diensten ontsluiten op Federatieve Identity Providers, zoals DigiD, eHerkenning, DigiD Machtigen en eIDAS.


TVS wordt al binnen Ministerie van EZ&K ingezet en heeft de ambitie om breder uitgerold te gaan worden binnen de overheid. Hierbij is de eerste doelstelling om TVS namens het Ministerie van Volksgezondheid binnen de zorg in te zetten. Je moet hierbij denken aan inzet bij ziekenhuizen en huisartsen. Het moet voor de eindgebruikers van TVS mogelijk worden gemaakt om een keus te kunnen maken voor een inlogmiddel. Hiervoor zal een inlogpagina gemaakt moeten worden. TVS zal breed ingezet worden en moet daarom voor een breed publiek toegankelijk zijn.


Wij zijn op zoek naar die enthousiaste Front-end Developer die ervan houdt om websites zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Je zult de schermen conform WCAG2.1 en Digitoegankelijk gaan ontwikkelen. Je hebt hier ook al eerder ervaring mee opgedaan. De look-and-feel zal conform de Rijkshuisstijl zijn en uiteraard maak je de schermen responsive.


Binnen TVS wordt met name met Java gewerkt, daarom willen we de login pagina ook opzetten in Java. Je hebt dus ervaring als Java Ontwikkelaar. Verder zul je een koppeling moeten opzetten met de backend om zo de juiste gegevens te kunnen tonen op de schermen. We werken op een DevOps manier met CI/CD. Het is een pré als je hier al ervaring mee hebt.


Je werkzaamheden zullen bestaan uit de volgende componenten;

  • Ontwikkelen en testen schermen
  • Koppelen met de back-end