Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Senior Microsoft Exchange engineer

2019-05-06 00:00:00
Als Senior Microsoft Exchange Engineer wordt je verantwoordelijk voor de upgrade van de Exchange 2010 on premise omgeving naar een Hybrid Exchange omgeving.
 
Resultaatgebieden van de opdracht luiden op hoofdlijnen als volgt:
  1. Bouw test omgeving;
  2. Inrichten Exchange 2016 servers;
  3. HCW uitvoeren
  4. Migratie 4000 mailboxen
Als Senior Microsoft consultant rapporteer je aan de projectmanager 'Upgrade Exchange'binnen het University Service Center (USC) van de klant, en ressorteer je hiërarchisch onder het hoofd Projectmanagement & Consultancy binnen dezelfde Unit. Je werkt nauw samen met interne en externe medewerkers binnen het USC.
 
Je bent een ervaren  (>5 jaar) engineer van ICT projecten binnen een grote (> 1000), complexe, organisatie.
Om de rol goed te kunnen vervullen beschik je over gedegen functionele, inhoudelijk en technische Microsoft kennis en heb je ervaring in het uitvoeren van grote implementatietrajecten binnen complexe organisaties in de volle breedte. Naast resultaat gericht ben je klantgericht, organisatie sensitief, pro-actief en in staat snel verbinding te maken met je stakeholders.
 
Voor de eisen aan het profiel zie verder onder competenties.
 
Achtergrond bij de inhuurbehoefte
 
Het informatie- en applicatie landschap van de EUR is een belangrijke 'enabler' van de primaire processen van onderwijs en onderzoek. Steeds verdergaande digitalisering van onderwijs en onderzoek stellen nieuwe eisen aan de wijze waarop IT het primaire proces kan en moet ondersteunen.
De digitale werkomgeving van studenten en medewerkers is de toegangsweg tot de digitale dienstverlening en moet dus van uitstekende kwaliteit zijn, veilig zijn en state-of-the-art.
 
De bouw en uitrol van de gevraagde systemen dient conform de technische ontwerpen en security guidelines te moeten worden uitgevoerd