Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Senior lead backend developer - Assen, reisbewegingen naar Den Haag en andere locaties in het la, Drenthe

2020-09-29 05:39:28
Locatie: Assen, reisbewegingen naar Den Haag en andere locaties in het land
Startdatum: 7-10-2020
Einddatum: 14-2-2021 met optie op verlenging
Inzet: 36 uur per week
Max. tarief: In Overleg
Deadline: 30-9-2020 12:00 uur
English speaking not possible

Werkzaamheden

De CoronaMelder app is in de afgelopen maanden gerealiseerd. De transitie naar beheer wordt nu in gang gezet, met daarnaast nog enkele grote features die komende maanden geïntroduceerd dienen te worden. Ten behoeve hiervan zijn we op zoek naar een meewerkend technical team lead backend die de doorontwikkeling van de backend kan uitvoeren en begeleiden. Daarbij is de omgeving waarin geacteerd moet worden complex, is privacy en security uitermate belangrijk en is het van groot belang dat de CoronaMelder, al gedownload door meer dan 1 miljoen Nederlands, stabiel blijft en continue blijft functioneren.
DICTU zoekt een senior lead backend developer die ontwikkelingen aan de backend kan uitvoeren en het backend team kan begeleiden bij het implementeren van nieuwe features en gevraagde wijzigingen. Als lead developer heb je ruime aantoonbare ervaring in soortgelijke backend-ontwikkeltrajecten, bij voorkeur in een omgeving waarbij apps de voornaamste cliënt van de backend zijn en welke volledig via een abstracte API communiceren. Je bent goed bekend met B2C schaalbare ontkoppeling; en hebt gevoel voor de techniek rond B2B integraties (in dit geval, in het primaire proces van de GGD).Je geeft als lead richting aan hoe bepaalde features worden geïmplementeerd, met inachtneming van security/privacy concerns, kwaliteit, risico mitigatie en randvoorwaarden zoals deadlines. Je ontwikkelt daarbij niet alleen zelf, maar helpt ook de overige developers in het team en coacht en begeleid hen bij het implementeren van features. Daarmee fungeer je tevens als brug tussen stakeholders en het ontwikkelteam. Hierbij sta je boven de materie; en je bent in staat om te bepalen wanneer, bijvoorbeeld, een OWASP principe juist niet van toepassing - of wanneer er juist geen interactie is tussen shared-state en split brain. Als technical team lead ga je nog een stap verder en bepaal je mede hoe de interactie tussen app en backend optimaal kan verlopen, en overleg je niet alleen met backend developers maar ook met app developers wat de beste oplossing is voor een bepaald vraagstuk. Je bewaakt vervolgens de implementatie in zowel frontend als backend.

Eisen:
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met de ontwikkeling van backends in een B2C context, in DotNet     Core.
• Ervaring in een relatief traditionele enterprise setting / deployment omgeving.
• Je bent analytisch sterk (Minimaal HBO werk/denk niveau)
• Je bent en in staat om collega's in het ontwikkelteam te coachen en motiveren om samen aan   complexe features te werken
• Je kunt requirements en architectuur documenten vertalen naar low level designs en uitleggen aan   ontwikkelaars.
• Je kunt wensen en ideeën uit het ontwikkelteam goed verwoorden en vertalen richting andere   stakeholders.

Wensen:
• Je hebt kennis van beveiligingsmaatregelen die je in backends voor mobiele apps moet   nemen.
• Je hebt ervaring met concepten als encryptie, digitale handtekeningen en SSL pinning
• Je hebt een goed inzicht in internet engineering technieken; zoals DNS, CDNs, Anycast; en   termen als subjectAltName, named vhosting bij SSL, CNAMEs, OCSP Stapling, SSL   observatories en TXT records zijn goed bekend bij je. Je hebt een goed idee van Layer 5+   loadbalancers en hoe NaWas en andere mitigatie technieken een impact kunnen hebben op je   backend/architectuur.
• Je hebt ervaring met overheidsprojecten
• Je kunt wensen en ideeën uit het ontwikkelteam goed verwoorden en vertalen richting andere stakeholders.Je ontwikkelt volgens gangbare best practices en industrie standaard ontwikkelmethodieken.
• Je bent gemotiveerd, ambitieus en creatief.• Je bent enthousiast en proactief en hebt de   drive om continu te werken aan het verbeteren van producten en dienstverlening.
• Je bent communicatief vaardig en in staat om te verbinden.
• Je vindt het leuk om in een team te werken en kan het werk ook zelfstandig oppakken en   uitvoeren.
• kennis van GIT, Jira, CI/CD, ervaring met open source.

Reageren kan nog tot bovenstaande deadline door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.