Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Site Reliability Engineer

2019-06-26 00:00:00
We zoeken een Site Reliability Engineer. Je daagt je collega's uit om aspecten met betrekking tot security, privacy, CI/CD, normaliseren van de technology stack, machine learning en code kwaliteit op de juiste wijze te implementeren. Krijg je hier energie van? Lees dan verder.Je collega’s in de software teams hebben ook een achtergrond in software engineering, system administration of data science.

Als engineer werk je op dagelijkse basis samen met deze softwareontwikkelteams en daag je ze uit om aspecten met betrekking tot security, privacy, CI/CD, normaliseren van de technology stack, machine learning en code kwaliteit op de juiste wijze te implementeren. Je ziet het als uitdaging om de service level objectives ten alle tijden te halen en te verbeteren en grijpt in zodra incidenten de dienstverlening in productie bedreigen. Je volgt de ontwikkelingen op gebied van application delivery, data science en machine learning en helpt de teams om de relevante onderwerpen te implementeren. Je gelooft in de woorden eenvoudig en simpel en je ziet het als je missie dit end-to-end in code, systemen en architectuur toe te passen.

Achtergrond opdrachten
Je komt te werken binnen de nieuwe afdeling Digitale Toegankelijkheid en Toezicht. De afdeling bestaat uit ongeveer 60 engineers van verschillende disciplines - UX, software engineers, test engineers, architecten, Ops engineers, en collega’s uit de business - die samenwerken in een aantal software ontwikkelteams. Deze teams zijn inmiddels gestart men hun DevOps reis. De verschillende teams zijn zelf verantwoordelijk voor de diensten die zij maken, zoals Rechtspraak.nl, webapplicaties rondom het digitaal procederen, API’s en S2S dienstverlening.

De focus binnen het team waar je komt te werken heeft zijn oorsprong in een klassiek applicatiebeheer team, maar zit momenteel in een transitie naar de nieuwe ambitie. Vind jij het leuk om je creativiteit en leiderschap in te zetten om deze reis te maken met het team?Zie jij begrippen als, “Wisdom of production”, “Operations is a software engineering problem”, “reduce toil waste”, “automate everything”, “shared ownership” en “Simplicity” als een uitdaging? Dan is dit de functie voor jou