Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Solution Architect (#13912 - Utrecht, Netherlands)

2019-05-24 15:19:46
Voor onze eindklant, een bekende logistieke organisatie in Utrecht, zijn wij op zoek naar een Solution Architect MES ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Manufacturing Execution System (MES. Je bent bereidt om in voorkomende gevallen ook op onregelmatige tijden te werken en in overleg met je collega’s om 7.00 uur te starten.

Projectomschrijving:
Gedurende dit project lever je als Solution Architect een belangrijke bijdrage in de vertaling van de business wensen naar user story’s voor het IT development team. Je ondersteunt de Product Owner met het scherpstellen van de benodigdheden. Ook stuur je het development team aan en ondersteunt de functioneel beheerders bij de huidige MES omgeving. De complete omgeving bestaat nu uit ongeveer 65 medewerkers en zorg je samen voor de continue beschikbaarheid en stabiliteit van hun ketensystemen en applicaties door ingerichte beheersprocessen te volgen. Je maakt afspraken met leveranciers en kijkt naar de doorontwikkeling van hun systemen en gebruikte applicaties.

Aks Solution Architect ben je iemand die proactief meedenkt in met de business en tegelijkertijd de IT-ers verstaat en weet hierin een gouden middenweg te vinden tussen beide behoeftes en limieten. Je bent communicatief vaardig, bent klantgericht en beschikt over het nodige analytisch vermogen.

Projectvereisten:
Je hebt een afgeronde WO opleiding;
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een industriële automatiseringsomgeving;
Je bent bekend met de Agile methodes;
Je hebt ervaring met AspenTech-sfotware en wielstelrevisieprocessen;

Interesse?
Heb je interesse in deze rol of ken je iemand (uit je netwerk) die deze rol wil en kan vervullen?
Dan ontvangen wij graag je CV in Word met een gerichte motivatie, je tarief, mogelijke startdatum.

Startdatum: ASAP
Duur: 12 maanden
Werklocatie: Utrecht, Netherlands
Vereisten: Min. 5 jaar professionele IT-ervaring.
Type opdracht: Freelance