Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Sr ICT Consultant Infra - Amsterdam, Noord-Holland

2019-06-13 05:17:04
De volgende eisen en wensen dienen met J of N beantwoord te worden. Indien J dan moet dit duidelijk terugkomen in de motivatie en in de genoemde opdrachten.

Algemeen:
Klant is op zoek naar een hands on ervaren Senior ICT Consultant op het gebied van infrastructuur die in staat is om diverse projecten inhoudelijk te faciliteren.
De functie valt binnen de afdeling ICT Services binnen het C-ICT domein. Binnen deze afdeling worden aantal cruciale ICT projecten uitgevoerd op het gebied van infrastructuur, migraties en applicatie uitrol.

Voor de regievoering en aansturing alsmede de benodigde overall borging van de deze kennisgebieden, is de ICT Consultant de ‘linkin pin’ naar de programmamanager ICT. Voor deze programmamanager(s) zijn wij op zoek naar een consultant die hier eeninhoudelijke bijdrage gaat leveren.

Eisen:
- Minimaal 2 soortgelijke opdrachten met goed resultaat in een groot complexe omgeving met meer dan 3000 medewerkers.
- Minimaal 5 jaar aantoonbare projectmanagementervaring in de afgelopen 10 jaar.
- Minimaal 5 aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van infrastructurele projecten en kennis van datacenter en firewall in de afgelopen 10 jaar.
- Aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van infrastructuele projecten zelfstandig uit te voeren
- Minimaal 5 aantoonbare werkervaring met regievoering/besturing van een dienstenleverancier in de afgelopen 15 jaar.

Opdracht:
De senior Businessconsultant wordt ingezet om inhoudelijke ondersteuning te bieden bij het starten van projecten. Een hoge mate van zelfstandigheid en het kunnen nemen van beslissingen is een absolute must in deze functie.

De senior ICT Consultant dient zijn sporen hebben verdient in het vakgebied zelf als het gaat om de te gebruiken technieken en hands-on werkervaring op het gebied van migraties, hosting, infrastructuur (telefonie, Printing en kantoorautomatisering), software applicaties en koppelingen, opgedaan binnen grote complexe organisaties (ZBO) ten einde de juiste beslissingen te kunnen maken alsmede de inhoud te kunnen begrijpen.

Deadline: 17-06-2019 voor 16:00 uur
Tarief: n.o.t.k.
Start: z.s.m.
Duur: 1 jaar met optie op verlenging
Uren: 40

Let op: freelancers moeten bereid zijn voor de duur van de opdracht bij ons op de payroll te komen. Inhuur van derden is wel toegestaan.