Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Sr. Programma manager

2019-05-03 00:00:00
DICTU zoekt een senior programmamanager bij het team Relatiemanagement & Projecten Inspecties. De werkzaamheden/taken zijn;
  • Project & Programmamanagement voor enkele tientallen ICT-projecten in een klantomgeving voornamelijk bij de NVWA.
  • Afstemmen met opdrachtgevers, collega's/projectleiders en lijnmanagement binnen DICTU om te borgen dat projecten goed verlopen van intake tot decharge.
  • Kennis en ervaring inzetten om bedrijfsbelangen en ICT-resultaten in balans te brengen en daarbij de juiste prioriteiten te kunnen stellen. Verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en sturen op realisatie van ICT-projecten.
  • Sturen van de projecten op klanttevredenheid, kwaliteit, tijd en geld.
Achtergrond opdracht 
DICTU heeft als ICT-dienstverlener binnen de Ministeries van EZK en LNV een groot aantal projecten onderhanden met een voortdurende stroom aan nieuwe opdrachten. Voor opdrachtgevers in het inspectiedomein zoekt DICTU voor het team Relatiemanagement & Projecten een senior programmamanager om enkele tientallen projecten in goede banen te leiden. Van de programmamanager wordt verwacht dat hij ook een bijdrage kan leveren om de verandering die DICTU heeft ingezet verder mee te implementeren. De focus van die verandering ligt bij een andere maniet van werkuitvoering, middels Agile en binnen de applicatiebeheerteams met devops teams. Kennis en ervaring met deze methodiek en werkwijze is een pré.