Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Systeem Engineer Oracle (Tester) - Apeldoorn, Gelderland

2019-05-13 04:27:30
Opdracht:
Het team DBMS Decentraal verzorgt het lifecyclemanagement en het generiek beheer van de Midrange databasemanagementsystemen (DBMS) DB2, Oracle, Sybase, Microsoft SQL Server. Er wordt gewerkt op het snijvlak van operating systemen en applicaties.

Belangrijke aspecten hierbij zijn databasehosting, aansluitvoorwaarden, business continuity management, quality of service en beveiliging. Voor het realiseren van de architectuurdoelstellingen worden continu meerdere opdrachten uitgevoerd, variërend van onderzoeksopdrachten tot het realiseren en implementeren van major DBMS-versies en bijbehorende beheertooling.Op het Windows-platform wordt onder andere met PowerShell gewerkt en op het Unix-platform met KornShell.

De komende jaren staan er op het gebied van databases meerdere innoverende opdrachten gepland, denk bijvoorbeeld aan DBMS als een service (DBaaS), database clustering, private cloud ready en verbeteringen op het gebied van enterprise beheer. Het team bestaat momenteel uit 21 medewerkers.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden betreffen in eerste instantie het testen van Oracle Enterprise Manager Cloud Control en van Oracle Exadata. Bovendien het Patchen van de Exadata machines of het begeleiden daarvan.Daarnaast zijn er werkzaamheden als Performance Management, Capacity Planning en Troubleshooting op de Exadatas zijn onderdeel van de taken.

Eisen (Knock-out):
HBO werk en denkniveau 
3 jaar Kennis van en ervaring met databases op decentrale platformen. 
1 jaar Kennis van en ervaring met Windows, Linux 
3 jaar Kennis van Jira 
3 jaar Kennis van en ervaring met Tmap. 
Kennis van en ervaring met Oracle 
Kennis van en ervaring in testautomatisering 

Wensen: 
Analytisch 
Kwaliteit 
Klantgericht 
End-2-End Performance Management 
Kennis van en ervaring met werken in een scrum team 
HBO Diploma, bij voorkeur op het gebied van ICT 
Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid 
ITIL 

Start: 27-05-2019
Duur: 31-07-2019, met optie op verlenging
Uren: max 40 uur per week

Reageren kan nog tot woensdag 15 mei 15:00 uur door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief. Contactpersoon voor deze aanvraag is Semir Razic