Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

System Engineer Oracle in de rol van tester

2019-05-10 00:00:00
De werkzaamheden betreffen in eerste instantie het testen van Oracle Enterprise Manager Cloud Control en van Oracle Exadata. Bovendien het Patchen van de Exadata machines of het begeleiden daarvan.

Daarnaast zijn er werkzaamheden als Performance Management, Capacity Planning en Troubleshooting op de Exadatas zijn onderdeel van de taken.

Achtergrond opdracht*
Het team DBMS Decentraal verzorgt het lifecyclemanagement en het generiek beheer van de Midrange databasemanagementsystemen (DBMS) DB2, Oracle, Sybase, Microsoft SQL Server. Er wordt gewerkt op het snijvlak van operating systemen en applicaties.Belangrijke aspecten hierbij zijn databasehosting, aansluitvoorwaarden, business continuity management, quality of service en beveiliging. Voor het realiseren van de architectuurdoelstellingen worden continu meerdere opdrachten uitgevoerd, variërend van onderzoeksopdrachten tot het realiseren en implementeren van major DBMS-versies en bijbehorende beheertooling. Op het Windows-platform wordt onder andere met PowerShell gewerkt en op het Unix-platform met KornShell. De komende jaren staan er op het gebied van databases meerdere innoverende opdrachten gepland, denk bijvoorbeeld aan DBMS als een service (DBaaS), database clustering, private cloud ready en verbeteringen op het gebied van enterprise beheer. Het team bestaat momenteel uit 21 medewerkers.