Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Technical Information Security Officer - Den-Haag, Zuid-Holland

2019-05-14 09:06:00
De functie:
Als Senior Technical Information Security Officer weet jij het beter wanneer het om veiligheid gaat. Jij vindt jouw nieuwe uitdaging bij een data-driven organisatie die hoge eisen stelt aan data en haar veiligheid.
 
De klant werkt met meerdere ketenpartners en met verschillende (maatwerk) applicaties. Als uitvoeringsorgaan voor de overheid is het van belang te voldoen aan de security baselines. De klant is continu in beweging door veranderende wet- en regelgeving en uitdagende projecten. De klant speelt bijvoorbeeld ook een prominente rol in het Europese EESSI project. Wij leveren de infrastructuur voor het uitwisselen van berichten tussen alle zorgkantoren in Europa.
 
In jouw rol als Senior Technical Information Security Officer lever je een belangrijke bijdrage in de naleving van de BIR en ITGC compliance. Jouw uitdaging is om voor projecten security requirements op te stellen en deze te vertalen naar een technisch beveiligingsontwerp. Je toetst regelmatig of aan de security requirements wordt voldaan door het uitvoeren van risico analyses, assessments en het beoordelen van testrapporten. Je coördineert pentests, verwerkt de resultaten en geeft vrijgave adviezen uit om in productie te kunnen. Verder begeleid je DevOps teams en adviseer je waar nodig in vraagstukken omtrent informatie beveiliging, zowel procedureel (governance) als op de gebieden van secure software development, technische implementaties en architectuur. Het is een functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en waarbij je betrokken bent bij belangrijke projecten.
 
Het profiel:
Als Senior Technical Information Security Officer heb je minimaal 5 jaar aantoonbare IT ervaring, waarvan minimaal 3 jaar op het gebied van IT Security (vereiste). Je kan zelfstandig de weg vinden binnen de (DevOps) organisatie en goed schakelen met verschillende stakeholders. Je hebt een agile (scrum/kanban) mindset, weet prioriteiten te stellen en je bent oplossingsgericht. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature!
 
• Je hebt een afgeronde Hbo + / Wo-opleiding, bij voorkeur in IT, aangevuld met een Security Information certificering.
• Je hebt kennis van en ervaring met beveiliging frameworks en standaarden zoals de ISO27001/BIR.
• Verder beschik je over goede aantoonbare technische kennis en hands on ervaring met security componenten, inhoudelijke kennis van systemen, netwerken, application stacks en kennis van development processen en secure software development.
• De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift
 
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure bij indiensttreding.

Deadline: 16-05-2019 voor 11:00 uur
Tarief: n.o.t.k.
Start: z.s.m.
Duur: 6 maanden met optie op verlenging
Uren: 34

Let op: freelancers moeten bereid zijn voor de duur van de opdracht bij ons op de payroll te komen. Inhuur van derden is wel toegestaan.