Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Technisch Applicatiebeheerder - Leeuwarden, Friesland

2019-06-18 09:02:11
Opdracht-/functiebeschrijving
Technisch applicatie beheerder die ook eventueel wat in PLSQL kan ontwikkelen. Je zult worden ingezet op verschillende Legacy systemen als beheerder maar ook als tester. Technisch applicatiebeheer binnen diverse projecten voor verschillende producten/systemen. De opdracht zal worden  uitgevoerd binnen een devops team. Met als tweede competentie testen

Achtergrond:
Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1000 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat onze taken op de juiste wijze, ondersteund door adequate ICT en binnen de beschikbare middelen worden uitgevoerd.

De ICT-organisatie heeft een interne schil met de mogelijkheid flexibel bij te schakelen. Het CJIB werkt met DevOps-teams. Zij ontwikkelt en beheert hoogwaardige (ICT) producten.
Inhoudelijk werkt de ICT afdeling binnen CJIB met verschillende teams aan specifieke technische oplossingen. De afdeling werkt met Linux & Windows besturingssystemen, VM ware oplossingen, een complexe SOA omgeving en een veilige toegang binnen en buiten CJIB (o.a. door ‘security by design’). Als ontwikkelomgevingen werkt de ICT afdeling veel met Java en Oracle / Oracle eBS met Oracle en Postgress als onderliggende databases. Qua tooling werkt ze o.a. met BPMN, Atlassian, diverse Continuous Delivery tools, Tosca, GIT, Sonar. Daarnaast werkt CJIB aan een toekomst in de cloud.

De ICT afdeling van CJIB werkt met een visueel jaarplan, voor 2017 heeft deze de naam ‘invICTus’ gekregen. InvICTus bestaat hoog over uit:
- 4 kernwaarden: Samenwerken, Durf, Betrouwbaar, Continu Verbeteren;
- 5 speerpunten: 100% Uptime, 3 weken cycletime, 10% Cloud, Eenvoudige toegang, Duurzame Inzetbaarheid Medewerkers;
- 5 pijlers: Agile, DevOps, Continuous Delivery, Security, ITIL.

Het besturen van het visueel jaarplan gebeurt via een OBEYA room.

Eisen (knock-out criteria):
Let op! Eisen zijn knock-out criteria, als je niet voldoet heeft reageren geen zin. De eisen moeten letterlijk in het CV terug komen!

Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift – 5jr
HBO werk- en denkniveau – 5jr
Applicatie beheer – 3jr
Oracle Form & Designer en PL/SQL – 3jr

Wensen:
analytische vaardigheden
Pro-actief
Communicatief en sociaal vaardig
Ervaring met Oracle RDBMS 8i, 10tg en 11g, SQL, XML, AQ, Webservices,  Postgres
Oracle Workflow
Ervaring in het gebruik van de volgende applicaties: JIRA, Confluence, Bamboo, GIT, TOAD, SQL Developer, Topdesk, Cronacle
T-shaped medewerker (inzetbaar breder dan alleen in aangevraagd profiel/functie)

Start: 01-07-2019
Duur: 30-06-2020
Uren: 36 uur per week

Reageren kan nog tot vrijdag 21 juni 08:00 uur door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief. Contactpersoon voor deze aanvraag is Semir Razic