Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Technisch Projectleider Office 365 - Eindhoven, Noord-Brabant

2019-05-13 07:41:27
Functie omschrijving
Ten behoeve van de migratie naar Office 365 is per direct een technisch projectleider Office (TPL) 365 nodig. Het project heeft bijzonder veel raakvlakken met allerlei vakgebieden die gaan van infrastructuur en security tot organisatievraagstukken. De TPL wordt geacht bepaalde, relatief beperkte deelprojecten zelfstandig op te pakken. De organisatieonderdelen en gesprekspartners binnen de opdrachtgever zijn onderling zeer verschillend van elkaar.

Er is behoefte aan een TPL met diepgaande kennis van Microsoft Office 365, er is geen behoefte aan 'een techneut'. Het moet iemand zijn die een deelproject kan opstarten en afronden, inclusief de uitgebreide contacten met een soms lastige gebruikersorganisatie. Projectmanager helpt hierbij maar heeft onvoldoende technische kennis. Kandidaat moet stevig in zijn of haar schoenen staan maar ook begrip hebben voor soms dynamische omgeving.  
 
Functie-eisen
  • Diepgaande kennis Office 365 en Microsoft producten
  • Allround technische kennis op gebied van infrastructuur, security, beheerprocessen
  • Aantoonbare ervaring als Technisch Project Leider
  • Emotioneel robuust en toch flexibel
  • Plezierig in de omgang
  • Ervaring in semi-overheid, bij voorkeur een universiteit

Bovenstaande blijkt uit CV.

De inzet is minimaal 3 maximaal 4 dagen per week, dus 24-32 uur per week. Start is ca. 1 juni 2019. Contractduur is 6 maanden met een optie tot verlenging.

KO Criteria
Intake 29/5. Kandidaat dienst dan beschikbaar te zijn!
CV max 5 pagina's lang