Freelance opdrachten zoeken

Zoek in het meest complete overzicht van freelance opdrachten.

Tester - Apeldoorn, Gelderland

2019-05-24 09:13:57
De IBS Omzetbelasting is verantwoordelijk voor adviesregie, architectuur, ontwerp, bouw, test, integratie, (gebruikers)documentatie en het implementatierijp opleveren van de aangepaste bedrijfsprocessen en informatievoorziening. IBS Omzetbelasting is verantwoordelijk voor de integratie van de gehele oplossing die gerealiseerd kan worden door de eigen teams van IBS OB, STS, GBS en raakvlakken binnen IBS. IBS Omzetbelasting stemt de architectuur af, stuurt de realisatie en de planning via de releasetrain en verstrekt de opdrachten naar de raakvlakken. IBS OB neemt de lead bij testen over de onderdelen heen en stemt af met productmanagement over prioritering en implementatie- en releasemomenten.
De keten omzetbelasting staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De Europese en nationale wet- en regelgeving is sterk in ontwikkeling. Daarnaast is het applicatielandschap sterk verouderd. Om aan huidige en nieuwe wet- en regelgeving te kunnen blijven voldoen zal het applicatielandschap moeten worden gemoderniseerd, met gebruikmaking van state-of-the-art architectuurprincipes en technologieën. Hierbij moet voortdurend de afweging worden gemaakt tussen enerzijds het tijdig kunnen voldoen aan de business eisen en het anderzijds realiseren van een robuust en wendbaar applicatielandschap.

Eisen voor tester

Voor IBS Omzetbelasting zijn wij op zoek naar een tester. Je gaat werken bij het team wat verantwoordelijk is voor de continuïteit van het subsysteem 'ICT' voor de Omzetbelasting. Deze applicatie is al wat ouder en gaat op den duur dan ook vervangen worden. Jouw werkzaamheden zullen in eerste instantie voor deze bestaande applicatie zijn. Je beweegt in een technische test omgeving op het Mainframe. Dus affiniteit met techniek is wel vereist. In het team wat verantwoordelijk is voor het ICT-systeem wordt (nog) niet SAFe/Agile gewerkt. Als je daar ervaring mee hebt is dat fijn maar het is niet noodzakelijk.

Taken:
  • Maken van testspecificaties
  • Opstellen testontwerpen
  • Inhoudelijke kennis van testprocessen
  • Faciliteren en uitvoeren van acceptatietesten voor het System Team
  • creëren van testdata en uitvoeren van de testgevallen
Eisen (Knock-out)
3 jaar TMap Next Test Engineer
3 jaar mainframe en db2 ervaring
Testorganisatie en –uitvoering
TMap NEXT Foundation

Wensen
DB2, CICS, JCL, SQL. Als je ook kennis hebt van MQ is dat een pré
ALM/UFT, Harvest
Je hebt kennis van de organisatie en de processen van de Belastingdienst;
Je hebt kennis van de ontwikkelprocessen in de IV-Keten
Engels in woord en geschrift