Freelance SAP opdrachten


Ben je een SAP specialist en op zoek naar een volgende freelance SAP opdracht? Op Freelapp.nl vind je actuele freelance SAP opdrachten voor functioneel applicatiebeheerders, SAP consultants, SAP projectleiders, of bijvoorbeeld SAP architecten. Hieronder staan de 20 meest recente SAP opdrachten.

Ben je benieuwd welke ervaring gewenst is bij opdrachten voor SAP specialisten? Hieronder vind je een korte toelichting over de functie eisen die aan freelance SAP specialisten worden gesteld.

Functioneel applicatiebeheerder SAP

De freelance functioneel applicatiebeheerder SAP moet vanzelfsprekend ervaring hebben met (specifieke pakketten van) SAP, kennis hebben van autoriseren en goede communicatieve vaardigheden. Vaak wordt ook een goede beheersing van de Engelse taal gevraagd.

Freelance SAP consultant

Als freelance SAP consultant sla je de brug tussen business en IT / SAP. Vereisten zijn vanzelfsprekend ervaring met SAP en/of specifieke onderdelen (bijvoorbeeld SAP MM, SAP PtP of SAP FICO). Omdat SAP Consultants vaak in projecten worden ingezet, is projectmanagement ervaring vaak een pré. Ook goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift zijn vaak vereisten.

Freelance SAP Projectleider

De vereisten voor freelance SAP projectleiders komen grotendeels overeen met die van freelance SAP consultants. Verschil is dat de SAP projectleider de eindverantwoordelijkheid draagt voor het SAP project en dus over meer projectmanagement ervaring dient te beschikken dan een SAP consultant.

Freelance SAP architect

Als freelance SAP architect bepaal je in samenspraak met de business het ontwerp van de SAP implementaties. Je hebt uitgebreide ervaring met SAP Technical design, het in meerdere projecten geparticipeerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.